آخرین اخبار : 
 

خرید آموزش بافتنی

 

آموزش بصورت تصویری

 

کامل ترین و جامع ترین مجموعه آموزش بافتنی

۱۰ها شیوه مختلف آموزش بافتنی را یکجا یاد بگیرید

 

با این محصول فوق العاده فقط در چند دقیقه به یک بافنده حرفه ای تبدیل شوید

قیمت:19000 تومان

 

تعداد:4DVD

بدون نیاز به هزینه های اضافی

به راحتی با کمترین هزینه و در منزل شال گردن ببافید! آمــــوزش کامـــلا تصویــــری ، گام به گــــام و بسیـــار    

 ســـاده

شما با این آموزش : دیگر نیازی به خرید لباس زمستانی ندارید همه با دیدن مدل های جدید و زیبایتان شگفت زده خواهند شد  و بیش از هر کسی خودتان  لذت خواهید برد  

در این مجموعه آموزشی شما را با چندین الگو آشنا

می کنیم و یاد خواهید گرفت چگونه آنها را خلق کنید.

 

1- الگوی سوئیت پی

2- الگوی ردیف های شبکه ای

3- الگوی ذرتی

4- الگوی جعبه پف کرده

5- الگوی سالاد شاه توت

6- الگوی نخ چهارگره

7-الگوی حلقه های پیوند خورده

8-الگوی دانه های زمستانه

قیمت:19000 تومان

 

تعداد:4DVD برای خرید و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید تا از طریق تلگرام ارتباط برقرار شود

 

   

آموزش ساخت دسر پان اسپانیا

مواد لازم :
گردوی خردشده : ۲/۱ پیمانه ( دلخواه )
آرد : ۲/۱ پیمانهتخم مرغ : ۲ عدد

شکر : ۱ پیمانه

شیر : ۱ لیتر ( ۱۰۰۰ سی سی )

نشاسته ذرت : ۲ قاشق سوپخوری ( از نشاسته گل هم میشه استفاده کرد )

وانیل : ۲/۱ قاشق چایخوری

کره : ۵۰ گرم

بیسکوییت : ۱ الی ۲ بسته ( من ۲ بسته از بیسکوییت مینو استفاده کردم )

پودر کاکائو : ۲ الی ۳ قاشق سوپخوری ( در صورتی که بخاهین دو رنگ یا کلا کاکائویی درست کنین )

خامه : ۱۵۰ گرم

 

 

طرز تهیه :

تخم مرغ و شکر را به همزن برقی میزنیم ( با چنگال هم میشود فقط بیشتر طول میکشه ) .

نشاسته را در کمی شیر سرد حل میکنیم و سپس با بقیه شیرها در داخل ظرف مورد نظر که میخواهیم روی حرارت قرار دهیم میریزیم .

آرد را به شیر اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا گلوله نشود .

مخلوط تخم مرغ و شکر را نیز به شیر اضافه میکنیم .

این مواد را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم میزنیم تا غلیظ شود .

در آخر کره و وانیل را به مواد اضافه میکنیم .

ته ظرف مورد نظرمون که میخاین دسر رو توش درست کنیم یک ردیف بیسکوئیت میچینیم و بعد از مواد روی اون میریزیم و باز یک ردیف بیسکوییت و باز از مواد تا وقتی موادمون تمام شود که من در اینجا دو ردیف از مواد سفید و دو ردیف از مواد کاکائویی ریختم .

سپس برای یک روز در یخچال قرار میدهیم .

نکته :

این دسر را میتوان با افزودن کاکائو قهوه ای درست کرد که قبل از اینکه مواد رو روی حرارت قرار دهیم پودر کاکائو اضافه میکنیم .

اگر بخواهیم دو رنگ شود مواد را نصف میکنیم و نصف کاکائو و نصف سفید میزاریم .

میتونین شکر این دسر رو کمتر بریزین .

گردو در این دسر دلخواه هست که من اضافه کردم و از روی دسر مشخصه دفعه بعد گردو نمیزنم .

برای تزیین ۱۰ دقیقه بزارین دسر سرد بشه بعد تزیین کنین و در یخچال بزارین و بعد هم نوش جان .

این دسر هر چه بیشتر تو یخچال بمونه خوشمزه تر میشه .

 

دستور ساخت دسر پان اسپانیا

آموزش ساخت دسر پان اسپانیا

اینم یه تزئین عشقولانه

طرز تهیه پان اسپانیا

منبع: وبلاگ نیلوفر ۲۷
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *