آخرین اخبار : 
 

خرید آموزش بافتنی

 

آموزش بصورت تصویری

 

کامل ترین و جامع ترین مجموعه آموزش بافتنی

۱۰ها شیوه مختلف آموزش بافتنی را یکجا یاد بگیرید

 

با این محصول فوق العاده فقط در چند دقیقه به یک بافنده حرفه ای تبدیل شوید

قیمت:19000 تومان

 

تعداد:4DVD

بدون نیاز به هزینه های اضافی

به راحتی با کمترین هزینه و در منزل شال گردن ببافید! آمــــوزش کامـــلا تصویــــری ، گام به گــــام و بسیـــار    

 ســـاده

شما با این آموزش : دیگر نیازی به خرید لباس زمستانی ندارید همه با دیدن مدل های جدید و زیبایتان شگفت زده خواهند شد  و بیش از هر کسی خودتان  لذت خواهید برد  

در این مجموعه آموزشی شما را با چندین الگو آشنا

می کنیم و یاد خواهید گرفت چگونه آنها را خلق کنید.

 

1- الگوی سوئیت پی

2- الگوی ردیف های شبکه ای

3- الگوی ذرتی

4- الگوی جعبه پف کرده

5- الگوی سالاد شاه توت

6- الگوی نخ چهارگره

7-الگوی حلقه های پیوند خورده

8-الگوی دانه های زمستانه

قیمت:19000 تومان

 

تعداد:4DVD برای خرید و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید تا از طریق تلگرام ارتباط برقرار شود

 

   

آموزش ساخت سالاد فنجانی

 

مواد لازم برای سالاد :
ماهی تن ریز خرد شده : ۱ قوطی ( میتونین از کالباس یا مرغ هم استفاده کنید )
پیازچه ریز خرد شده : ۴/۱ فنجان ( حدود ۴ پیازچه قسمت سبزرنگ پیازچه )فلفل دلمه ای در رنگهای زرد و قرمز : از هر کدام ۲/۱ عدد بزرگ

گوجه فرنگی ریز خرد شده : ۶ عدد گوجه بزرگ ( قسمت گوشت گوجه )

پیاز خرد شده : ۱ عدد ( میتونین از پیاز پیازچه ها استفاده کنید )

خیار یا خیارشور خرد شده : ۱ پیمانه

 

 

مواد لازم برای سس سالاد :

روغن زیتون : ۲ قاشق سوپخوری

آب لیمو : ۲ قاشق سوپخوری

شکر : ۲/۱ قاشق چایخوری

نمک : ۲/۱ قاشق چایخوری

نعنا خشک : مقداری

سس تند : به مقدار لازم ( میشه سس فلفل تند یا سس گوجه تند یا ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز + فلفل سیاه باشه بسته به ذائقتون )

 

 

طرز تهیه :

ابتدا ۴ فنجان یا لیوان یا کاپ رو آماده کنید و توی اونها رو با پلاستیک بپوشونین .

بعد مواد سالاد رو همه رو نگینی خرد کرده و به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید .

حال به ترتیب زیر مواد رو لایه به لایه در لیوانها بریزین :

ماهی + پیازچه + فلفل دلمه ای زرد رنگ + گوجه فرنگی + پیاز + خیار + فلفل دلمه ای قرمز رنگ .

روی سالادها رو با نایلون بپوشونین و محکم فشار داده تا سالاد انسجام پیدا کند .

بعد یه لیوان کوچولو و یا ظرفی که به سالاد فشار بیارد را آب کرده و روی سالاد بزارید و در یخچال قرار دهید .

 

دستور پخت سالاد تن ماهی با پیازچه

موقع سرو از یخچال در آورده و سرو کنید .

طرز تهیه سس سالاد :

تمام مواد سس رو با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنین و موقع سرو روی سالادها بریزید .

نکته :

من دفعه بعد که درست کنم ماهی استفاده نمیکنم و به جاش کالباس یا مرغ پخته میریزم قابل توجه کسانی که طعم ماهی رو نمیپسندن .

میتونین از ذرت به جای فلفل دلمه ای زرد رنگ استفاده کنید .

من بار دیگه که بخوام درست کنم با روغن زیتون لیوانهام رو چرب میکنم و دیگه پلاستیک نمیزارم اما روی سالاد حتما باید پلاستیک باشه و بعد در یخچال بزارید .

دقت کنید موقع سرو سس رو روی سالاد بریزید و میشه این سالاد خوشمزه و خوش رنگ رو به صورت تک نفره هم سرو کرد .

قبل از ریختن سس روی سالاد

طرز تهیه سالاد تن ماهی و ذرت

روش پخت سالاد با تن ماهی

دستور پخت سالاد قالبی با تن ماهی و فلفل دلمه ای

منبع: وبلاگ نیلوفر ۲۷
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *