آخرین اخبار : 
 

خرید آموزش بافتنی

 

آموزش بصورت تصویری

 

کامل ترین و جامع ترین مجموعه آموزش بافتنی

۱۰ها شیوه مختلف آموزش بافتنی را یکجا یاد بگیرید

 

با این محصول فوق العاده فقط در چند دقیقه به یک بافنده حرفه ای تبدیل شوید

قیمت:19000 تومان

 

تعداد:4DVD

بدون نیاز به هزینه های اضافی

به راحتی با کمترین هزینه و در منزل شال گردن ببافید! آمــــوزش کامـــلا تصویــــری ، گام به گــــام و بسیـــار    

 ســـاده

شما با این آموزش : دیگر نیازی به خرید لباس زمستانی ندارید همه با دیدن مدل های جدید و زیبایتان شگفت زده خواهند شد  و بیش از هر کسی خودتان  لذت خواهید برد  

در این مجموعه آموزشی شما را با چندین الگو آشنا

می کنیم و یاد خواهید گرفت چگونه آنها را خلق کنید.

 

1- الگوی سوئیت پی

2- الگوی ردیف های شبکه ای

3- الگوی ذرتی

4- الگوی جعبه پف کرده

5- الگوی سالاد شاه توت

6- الگوی نخ چهارگره

7-الگوی حلقه های پیوند خورده

8-الگوی دانه های زمستانه

قیمت:19000 تومان

 

تعداد:4DVD برای خرید و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید تا از طریق تلگرام ارتباط برقرار شود

 

   

آموزش ساخت شارلوت ژله ای

 

مواد لازم :

*ژله رولی : به مقدار لازم

ژله ساده : به مقدار لازم

بستنی : به مقدار لازم

طرز تهیه :

ابتدا ژله رولی ها رو طبق دستور درست میکنیم بعد از آماده شدن اونها رو ته ظرف یا قالبمون میچینیم .

من قالبم رو قبلش با روغن چرب کردم .

بعد ژله با هر طعمی که دوست داشتین با یک لیوان آب جوش به حالت بن ماری آماده میکنین و بعد یک لیوان بستنی توش میریزین .

میزارین یه مقدار خودشو بگیره بعد داخل قالبمون که ژله های رولی رو توش چیدیم میریزیم .

بعد در بخچال گذاشته میزاریم تا ژله آماده بشه .

از یخچال در آورده و در ظرف مورد نظر سرو میکنیم .

 

*ژله رولی 

مواد لازم :

پودر ژله : ۴۰ گرم  ( من از توت فرنگی استفاده کردم )

آب جوش : ۱۰۰ سی سی

مارش ملو : ۲۵ گرم ( یک بسته از این بلندها )

یک ظرف مستطیل به ابعدا ۱۹ * ۲۵

طرز تهیه :

ابتدا پودر ژله و آب جوش را به حالت بن ماری با هم مخلوط میکنیم .

بعد از اینکه ژله کاملا حل شد ، مارش ملوها را که به اندازه یک سانتی برش زده ایم به ژله اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا زمانی که احساس کنیم مارش ملو ها آب شدن بعد از روی حرارت بن ماری برداشته و مرتب هم میزنیم تا مخلوط یک دستی داشته باشیم .

سپس ته یه  ظرف مستطیل مانند را که من در اینجا از یه ظرف به ابعاد ۱۹ * ۲۵  استفاده کردم را کمی روغن مایع چرب میکنیم بعد ژله را در آن ریخته و در یخچال میزاریم .

پس از یک ساعت از یخچال در آورده و دور تا دور ژله رو با چاقو آزاد کرده و از یک طرف ژله شروع به رول کردن ژله میکنیم .

بعد وقتی که رول کردیم آخر ژله رو با انگشت فشار میدیم تا از هم جدا نشه .

بعد ۲ ساعت در یخچال گذاشته و بعد برش میزنیم .

بسیار راحته و خوشمزه .

نوش جان .

نکته :

من با قاشق هم زدم ( تا وقتی مارش ملوها آب بشن ) و از همزن یا میکسر استفاده نکردم .

پودر ژله با هر طعمی که دوست داشتین استفاده کنین .

این مقدار که من درست کردم همین تعدادی شد که در ظرف هست شما میتونین ضخیم تر و پهن تر هم بکنین .

منبع: وبلاگ نیلوفر ۲۷

, , , , , , , , , , , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *