آخرین اخبار : 
 

خرید آموزش بافتنی

 

آموزش بصورت تصویری

 

کامل ترین و جامع ترین مجموعه آموزش بافتنی

۱۰ها شیوه مختلف آموزش بافتنی را یکجا یاد بگیرید

 

با این محصول فوق العاده فقط در چند دقیقه به یک بافنده حرفه ای تبدیل شوید

قیمت:19000 تومان

 

تعداد:4DVD

بدون نیاز به هزینه های اضافی

به راحتی با کمترین هزینه و در منزل شال گردن ببافید! آمــــوزش کامـــلا تصویــــری ، گام به گــــام و بسیـــار    

 ســـاده

شما با این آموزش : دیگر نیازی به خرید لباس زمستانی ندارید همه با دیدن مدل های جدید و زیبایتان شگفت زده خواهند شد  و بیش از هر کسی خودتان  لذت خواهید برد  

در این مجموعه آموزشی شما را با چندین الگو آشنا

می کنیم و یاد خواهید گرفت چگونه آنها را خلق کنید.

 

1- الگوی سوئیت پی

2- الگوی ردیف های شبکه ای

3- الگوی ذرتی

4- الگوی جعبه پف کرده

5- الگوی سالاد شاه توت

6- الگوی نخ چهارگره

7-الگوی حلقه های پیوند خورده

8-الگوی دانه های زمستانه

قیمت:19000 تومان

 

تعداد:4DVD برای خرید و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید تا از طریق تلگرام ارتباط برقرار شود

 

   

آموزش پخت بال ترش

 
مواد لازم :
بال مرغ : به میزان لازم ( من از یک بسته کتف آماده استفاده کردم که ۱۴ عدد بود میتونین هم مارینه استفاده کنین هم ساده )
رب انار : ۲ قاشق غذاخوریرب آلوچه : ۱ قاشق غذاخوری ( اگر نداشتین از رب انار بیشتر استفاده کنین )

پیاز : یک عدد کوچک

آب لیمو : ۱ قاشق غذاخوری یا یک لیمو ترش کوچک ( من از آب نارنج استفاده کردم )

نمک : به میزان لازم

روغن : به میزان لازم

 

 

طرز تهیه :

ابتدا بازوهای مرغ رو که اگر دوست داشتین مارینه یا نه همون طور ساده تفت میدهیم بعد یک پیاز کوچک خرد شده به بالها اضافه کرده و تفت داده سپس رب انار و رب آلوچه و نمک را اضافه کرده و بعد از تفت دادن یک لیوان آب اضافه کرده و میزاریم تا جا بیفتد و بپزد و در آخر آب نارنج یا آب لیمو اضافه میکنیم .

خوراک ما آماده است دقت کنین آب زیاد نکنین چون این خوراک بدون آب است .

اگر رب انارتون سفت بود این مقدار کافی هست وگرنه بیشتر بنا به ذائقتون میریزین .

 

خوراک بال مرغ ترش

 

طرز تهیه بال مرغ با رب انار

منبع: nilofarshadab.blogfa.com

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *