آخرین اخبار : 
 

خرید آموزش بافتنی

 

آموزش بصورت تصویری

 

کامل ترین و جامع ترین مجموعه آموزش بافتنی

۱۰ها شیوه مختلف آموزش بافتنی را یکجا یاد بگیرید

 

با این محصول فوق العاده فقط در چند دقیقه به یک بافنده حرفه ای تبدیل شوید

قیمت:19000 تومان

 

تعداد:4DVD

بدون نیاز به هزینه های اضافی

به راحتی با کمترین هزینه و در منزل شال گردن ببافید! آمــــوزش کامـــلا تصویــــری ، گام به گــــام و بسیـــار    

 ســـاده

شما با این آموزش : دیگر نیازی به خرید لباس زمستانی ندارید همه با دیدن مدل های جدید و زیبایتان شگفت زده خواهند شد  و بیش از هر کسی خودتان  لذت خواهید برد  

در این مجموعه آموزشی شما را با چندین الگو آشنا

می کنیم و یاد خواهید گرفت چگونه آنها را خلق کنید.

 

1- الگوی سوئیت پی

2- الگوی ردیف های شبکه ای

3- الگوی ذرتی

4- الگوی جعبه پف کرده

5- الگوی سالاد شاه توت

6- الگوی نخ چهارگره

7-الگوی حلقه های پیوند خورده

8-الگوی دانه های زمستانه

قیمت:19000 تومان

 

تعداد:4DVD برای خرید و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید تا از طریق تلگرام ارتباط برقرار شود

 

   

آموزش پخت خورش آلو اسفناج

 
مواد لازم :
اسفناج : خردشده نیم کیلو
آلو : به میزان لازم
گوشت مرغ : ۱ عدد سینه کاملنمک و فلفل : به میزان لازم

پیاز : ۱ عدد کوچک خردشده

 

 

طرز تهیه :

ابتدا اسفناجها رو که خرد کردیم ( زیاد خرد نکنین ) در روغن تفت میدهیم خیلی کم و بعد از اینکه تفت خورد پیاز رو اضافه کرده یه تفت کوچولو میدیم و ادویه و نمک میزنیم بعد ۲ لیوان آب اضافه میکنیم میزاریم تا اسفناجها بپزه .

بعد از پخت اسفناج مرغ رو که هم میشه درسته ریخت هم خرد شده اضافه میکنیم و میزاریم تا مرغ بپزه .

نیم ساعت قبل از برداشتن خورش آلوها رو اضافه میکنم و در آخر میتونیم آب لیمو یا آب نارنج اضافه کنیم و خورش رو خاموش میکنیم .

خورش ما آماده هستش

نوش جون .

 

نکته :

میتونین از گوشت گوسفند هم استفاده کنین .

بعضیها به این خورش لوبیا چیتی یا لپه هم اضافه میکنن اما من اینجوری بیشتر دوست دارم .

میتونین به جای آب لیمو یا آب نارنج از رب انار به عنوان ترشی خورش استفاده کنین .

 

 

 خورش آلو اسفناج با مرغ

دستور تهیه خورش آلو اسفناج

این هم با اسفناجهای خیلی ریز

طرز پخت خورشت آلو اسفناج

منبع: nilofarshadab.blogfa.com

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *