آخرین اخبار : 
 

خرید آموزش بافتنی

 

آموزش بصورت تصویری

 

کامل ترین و جامع ترین مجموعه آموزش بافتنی

۱۰ها شیوه مختلف آموزش بافتنی را یکجا یاد بگیرید

 

با این محصول فوق العاده فقط در چند دقیقه به یک بافنده حرفه ای تبدیل شوید

قیمت:19000 تومان

 

تعداد:4DVD

بدون نیاز به هزینه های اضافی

به راحتی با کمترین هزینه و در منزل شال گردن ببافید! آمــــوزش کامـــلا تصویــــری ، گام به گــــام و بسیـــار    

 ســـاده

شما با این آموزش : دیگر نیازی به خرید لباس زمستانی ندارید همه با دیدن مدل های جدید و زیبایتان شگفت زده خواهند شد  و بیش از هر کسی خودتان  لذت خواهید برد  

در این مجموعه آموزشی شما را با چندین الگو آشنا

می کنیم و یاد خواهید گرفت چگونه آنها را خلق کنید.

 

1- الگوی سوئیت پی

2- الگوی ردیف های شبکه ای

3- الگوی ذرتی

4- الگوی جعبه پف کرده

5- الگوی سالاد شاه توت

6- الگوی نخ چهارگره

7-الگوی حلقه های پیوند خورده

8-الگوی دانه های زمستانه

قیمت:19000 تومان

 

تعداد:4DVD برای خرید و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید تا از طریق تلگرام ارتباط برقرار شود

 

   

آموزش پخت خورش آلو زرشک

مواد لازم :

پیاز : ۱ عدد بزرگ

رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری

زرشک : ۱ لیوان

شکر : ۳ قاشق غذاخوری

سینه مرغ : ۱ عدد کامل

آلو بخارا : ۳۰۰ گرم ( ۲ ساعت میزاریم خیس بخوره )

نمک ، دارچین ، ادویه خورشی یا ادویه هفت رنگ : به میزان لازم

زعفران دم کشیده : به میزان لازم

آب : ۲ لیوان

طرز تهیه :

ابتدا پیاز را تفت میدهیم .

بعد سینه مرغ خرد شده ( میشود درسته هم استفاده کرد ) را تفت داده و آلو و زرشک را اضافه میکنیم .

بعد ادویه ، شکر ، رب گوجه و زعفران را اضافه کرده و سپس آب میریزیم و میزاریم تا به جوش آید .

بعد از اون میزاریم با حرارت ملایم ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزد .

خورش ما آماده است .

نوش جان

نکته :

من بار اول بود این خورش را میپختم اما اگر بخاهم درست کنم این نکات را رعایت میکنم :

آلو و زرشک را به ترتیب ۱۵ دقیقه و ۵ دقیقه آخر پخت اضافه میکنم .

شما میتونید این کار رو نکنین چون آلو لعاب خوشمزه ای به خورش میدهد اما زرشک را ۵ دقیقه آخر اضافه کنید که رنگ زرشک تغییر نکند .

شکر در این خورش به دلخواه است اگر اضافه نکنین خورش ترشی خواهیم داشت اما من چون طعم ملس را دوست داشتم شکر اضافه کردم .

میتوانید از تمام قسمتهای مرغ هم استفاده کنید و یا سینه یا رون مرغ رو درسته در این خورش استفاده کنین .

ولی در کل خورش واقعا خوشمزه ای هست سفارش میکنم حتما امتحان کنین پشیمون نمیشین البته اگر طعم ترش و ملس رو دوست دارین .

منبع: وبلاگ نیلوفر ۲۷

, , , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *