آخرین اخبار : 
 

خرید آموزش بافتنی

 

آموزش بصورت تصویری

 

کامل ترین و جامع ترین مجموعه آموزش بافتنی

۱۰ها شیوه مختلف آموزش بافتنی را یکجا یاد بگیرید

 

با این محصول فوق العاده فقط در چند دقیقه به یک بافنده حرفه ای تبدیل شوید

قیمت:19000 تومان

 

تعداد:4DVD

بدون نیاز به هزینه های اضافی

به راحتی با کمترین هزینه و در منزل شال گردن ببافید! آمــــوزش کامـــلا تصویــــری ، گام به گــــام و بسیـــار    

 ســـاده

شما با این آموزش : دیگر نیازی به خرید لباس زمستانی ندارید همه با دیدن مدل های جدید و زیبایتان شگفت زده خواهند شد  و بیش از هر کسی خودتان  لذت خواهید برد  

در این مجموعه آموزشی شما را با چندین الگو آشنا

می کنیم و یاد خواهید گرفت چگونه آنها را خلق کنید.

 

1- الگوی سوئیت پی

2- الگوی ردیف های شبکه ای

3- الگوی ذرتی

4- الگوی جعبه پف کرده

5- الگوی سالاد شاه توت

6- الگوی نخ چهارگره

7-الگوی حلقه های پیوند خورده

8-الگوی دانه های زمستانه

قیمت:19000 تومان

 

تعداد:4DVD برای خرید و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید تا از طریق تلگرام ارتباط برقرار شود

 

   

آموزش پخت دلمه کلم

مواد لازم :

کلم پیچ : ۱ عدد متوسط

سرکه : ۲/۱ لیوان

برای داخل دلمه :

گوشت مرغ : ۳۰۰ گرم ( من از یک نصف سینه و بال استفاده کردم )

لپه : ۲/۱ پیمانه

برنج خشک : ۵/۱ پیمانه ( میزاریم ۴ ساعت خیس بخوره )

پیاز : ۱ عدد بزرگ

سبزی دلمه : به میزان لازم

رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری پر

نمک و فلفل و ادویه : به میزان لازم

ادویه پلویی : به میزان لازم

زرد چوبه : به میزان لازم

برای سس دلمه :

رب گوجه : ۳ قاشق غذاخوری پر

ادویه خورشی و نمک و فلفل : به میزان لازم

پودر رنجبیل : ۲/۱ قاشق چایخوری

شکر : ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری

پیاز : ۱ عدد بزرگ

سرکه : ۴ قاشق غذاخوری

آب :۳ لیوان

روغن و زعفران : به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا گوشت مرغ و لپه را میزاریم نیم پز شوند .

سپس گوشت مرغ را تکه تکه میکنیم .

حالا پیاز رو خرد کرده و در روغن تفت میدهیم بعد گوشت مرغ و سبزی را اضافه کرده تفت میدهیم .

بعد ادویه ها و نمک را اضافه کرده و بعد از تفت دادن رب گوجه را هم اضافه کرده و خوب تفت میدهیم بعد حرارت را خاموش کرده و لپه و برنج خام رو که آبش رو گرفتیم اضافه میکنیم .

حالا کلم رو وسطش رو با چاقوی تیز در میاریم و بعد در یک قابلمه آب جوش و سرکه را مخلوط کرده و بعد برگهای کلم را در آن میریزیم و میزاریم ۱۰ دقیقه بچوشد تا برگهای کلم نرم شوند .

حال سس را آماده میکنیم که ابتدا پیاز رو تفت میدهیم و بعد ادویه و پودر زنجبیل و رب گوجه و زعفران و آب را اضافه کرده و از روی حرارت بر میداریم .

حال قابلمه مورد نظر یا ظرف مورد نظرمون رو برمیداریم . در کف ظرف یک بشقاب نشکن یا در قابلمه میزاریم و روی در یک مقدار روغن میریزیم .

حالا شروع میکنیم به پیچیدن دلمه ها که یک برگ را برداشته از مواد به اندازه دو قاشق در وسط برگ میزاریم و بعد اول از طرف پایین و بعد راست و بعد بالا و بعد چپ برگ را روی هم میاریم و به صورت برعکس در قابلمه میچینیم .این کار را انجام میدهیم تا برگها تمام شود .

بعد سسی که درست کرده بودیم روی دلمه ها ریخته و قابلمه را روی حرارت میزاریم و اجازه میدهیم دلمه با حرارت ملایم بپزد .

بعد از ۲ ساعت چک میکنیم اگر دلمه پخته بود زیر قابلمه را خاموش کرده و سرو میکنیم در غیر اینصورت در صورت کم بودن آب به اون آب جوش اضافه کرده و میزاریم بپزد .

دلمه من ۳ ساعت با حرارت خیلی کم پخت چون برنجم خام بود مدت زمان پخت طول کشید .

برای تزیین میتونین زرشک را تفت داده و روی دلمه ها بریزیم .

نکته :

میشود برنج را آبکش کرده و زنده تر برداشت و بعد داخل دلمه گذاشت .

من به توصیه ناردونه گلم در سایت سفره خونه برنج رو خام استفاده کردم و انصافا به خاطر غلظتی که برنج در موقع پختن به غذا داده بود و آب برنج به خورد دلمه ها رفته بود خیلی خوشمزه شده بود .

همینطور به توصیه ناردونه گلم ته ظرفم رو در قابلمه یا بشقاب پیرکس گذاشتم که دلمه به ته ظرف نچسبد .

نوش جان      

منبع: وبلاگ نیلوفر ۲۷

, , , , , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *