آخرین اخبار : 
 

خرید آموزش بافتنی

 

آموزش بصورت تصویری

 

کامل ترین و جامع ترین مجموعه آموزش بافتنی

۱۰ها شیوه مختلف آموزش بافتنی را یکجا یاد بگیرید

 

با این محصول فوق العاده فقط در چند دقیقه به یک بافنده حرفه ای تبدیل شوید

قیمت:19000 تومان

 

تعداد:4DVD

بدون نیاز به هزینه های اضافی

به راحتی با کمترین هزینه و در منزل شال گردن ببافید! آمــــوزش کامـــلا تصویــــری ، گام به گــــام و بسیـــار    

 ســـاده

شما با این آموزش : دیگر نیازی به خرید لباس زمستانی ندارید همه با دیدن مدل های جدید و زیبایتان شگفت زده خواهند شد  و بیش از هر کسی خودتان  لذت خواهید برد  

در این مجموعه آموزشی شما را با چندین الگو آشنا

می کنیم و یاد خواهید گرفت چگونه آنها را خلق کنید.

 

1- الگوی سوئیت پی

2- الگوی ردیف های شبکه ای

3- الگوی ذرتی

4- الگوی جعبه پف کرده

5- الگوی سالاد شاه توت

6- الگوی نخ چهارگره

7-الگوی حلقه های پیوند خورده

8-الگوی دانه های زمستانه

قیمت:19000 تومان

 

تعداد:4DVD برای خرید و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید تا از طریق تلگرام ارتباط برقرار شود

 

   

آموزش پخت رولت مرغ و ژامبون

مواد لازم :سینه ی مرغ خام : ۳۰۰ گرم

ژامبون مرغ : ۲۰۰ گرم

آرد سوخاری : ۱ و ۲/۱ قاشق غذاخوری

تخم مرغ : ۱ عدد

هویج پخته : ۱ تا ۲ عدد

جعفری : به مقدار دلخواه ( من سبزی معطر استفاده کردم )

نمک و فلفل : به میزان لازم

پودر زنجبیل : ۴/۱ قاشق چایخوری

تنظیف و فویل

طرز تهیه :

ابتدا قابلمه بزرگی رو آب کرده میزاریم روی حرارت تا آب به جوش آید .

سینه ی مرغ و ژامبون  رو میکس میکنیم تا کاملا له بشن .

بعد جعفری ( یا سبزی معطر ) ، آرد سوخاری ، تخم مرغ ، نمک ، فلفل ، پودر زنجبیل رو با هم خوب مخلوط کرده و به مواد بالا اضافه میکنیم .

بعد یه فویل رو برمیداریم و چرب میکنیم بعد مایه رو روی اون پهن میکنیم و هویج رو درسته میزاریم وسطش و به کمک فویل لولش میکنیم و دو سر فویلو محکم میپیچونیم .

حالا فویل رو توی تنظیف میپیچیم .

تو ظرفی که آب جوش آمده داشتیم گذاشته و ۴۰ دقیقه میزاریم رو حرارت و در قابلمه رو هم میزاریم .

بعد از پختن میزاریم کمی خنک بشه و بعد باز کرده و برش میزنیم .

نکته :

با گوجه و هویج حلقه شده و نخود فرنگی تزئین و سرو میکنیم .

میتونیم کف ظرفو با کاهو بپوشونیم و برشای رولت رو روش بچینیم .

میتونیم به جای هویج از تخم مرغ آب پز و یا هر چیز دیگری و یا اصلا بدون اینها رولت رو درست کنیم .

منبع: وبلاگ نیلوفر ۲۷

, , , , , , , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *