آخرین اخبار : 
 

خرید آموزش بافتنی

 

آموزش بصورت تصویری

 

کامل ترین و جامع ترین مجموعه آموزش بافتنی

۱۰ها شیوه مختلف آموزش بافتنی را یکجا یاد بگیرید

 

با این محصول فوق العاده فقط در چند دقیقه به یک بافنده حرفه ای تبدیل شوید

قیمت:19000 تومان

 

تعداد:4DVD

بدون نیاز به هزینه های اضافی

به راحتی با کمترین هزینه و در منزل شال گردن ببافید! آمــــوزش کامـــلا تصویــــری ، گام به گــــام و بسیـــار    

 ســـاده

شما با این آموزش : دیگر نیازی به خرید لباس زمستانی ندارید همه با دیدن مدل های جدید و زیبایتان شگفت زده خواهند شد  و بیش از هر کسی خودتان  لذت خواهید برد  

در این مجموعه آموزشی شما را با چندین الگو آشنا

می کنیم و یاد خواهید گرفت چگونه آنها را خلق کنید.

 

1- الگوی سوئیت پی

2- الگوی ردیف های شبکه ای

3- الگوی ذرتی

4- الگوی جعبه پف کرده

5- الگوی سالاد شاه توت

6- الگوی نخ چهارگره

7-الگوی حلقه های پیوند خورده

8-الگوی دانه های زمستانه

قیمت:19000 تومان

 

تعداد:4DVD برای خرید و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید تا از طریق تلگرام ارتباط برقرار شود

 

   

آموزش پخت مربای به و هویج

مربای هویج :

برای درست کردن این مربا مقدار رو من نمیگم فقط مواد اولیه رو میگم که دیگه خودتون به دستتون میاد روش درست کردنش که اونهم خیلی ساده هست .

هویجهامون رو تمیز میشوریم و بعد رنده درشت میکنیم .

ابتدا هویج و مقداری آب ( آب و هویج یک اندازه باشن ) را میزاریم روی گاز با حرارت ملایم و درب قابلمه رو هم میزاریم تا بپزه و هویج خوب پخته بشه حدود ۳ ساعت .

هر از چند گاهی درب قابلمه را برداشته و هم میزنیم .

در یک ظرف جداگانه شکر و آب را میزاریم تا بپزد و شیره شود که من از قند استفاده کردم که به نظرم مرباش خوشمزه تر شد حالت تافی مانندی به شیره میده .

بعد از تقریبا یک ساعتی که قند و آب جوش زدن یک سفیده تخم مرغ رو توش میندازیم تا کثیفیهای قند رو بگیره و بعد شیره مون رو صاف میکنیم و مقداری گلاب و هل و یک قاشق آب لیمو به شیره اضافه میکنیم و نمیزاریم شیره مون سفت بشه چون میخواهیم با هویجمون هم بپزد .

بعد از ۳ ساعتی که هویج ما پخت و نرم شد شیره را اضافه کرده و حالا بدون در میزاریم تا مربامون بپزه و مقداری زعفران آب کرده هم اضافه میکنیم .

وقتی دیدیم غلظت مربا خوبه مثل ماست شل حرارت رو خاموش میکنیم .

میتونین در آخر یک قاشق آب لیموی دیگر هم اضافه کنین که خیلی خوشمزه میشه .

مربای ما آماده هست .

 

دستور پخت مربای هویج

 

 

 

مربای به :

مربای به هم مثل مربای هویج فقط به ها را خرد میکنیم .

 

دستور پخت مربای به

 

 

نکته :

مقدار شکر باید یک و نیم تا دو برابر به یا هویج باشد .

آب لیمو برای این اضافه میکنیم که مربای ما شکرک نزند .

به این علت به و هویج را در ابتدا در ظرف و دربسته میپزیم چون رنگ قشنگی مربای ما بگیرد.

بهتره که مربامون رو که میخوایم بپزیم در قابلمه مسی یا لعابی یا روی بپزیم که خوشرنگتر و خوشمزه تر میشود .

به این علت مربا رو مثل ماست شل برمیداریم چون با قند پخته شده حالت تافی داره و وقتی سرد بشه خیلی سفت میشه ولی اگر با شکر خواستین بپزین سفت تر بردارین .

 

 

منبع: nilofarshadab.blogfa.com

 

 

 

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *