آخرین اخبار : 
 

خرید آموزش بافتنی

 

آموزش بصورت تصویری

 

کامل ترین و جامع ترین مجموعه آموزش بافتنی

۱۰ها شیوه مختلف آموزش بافتنی را یکجا یاد بگیرید

 

با این محصول فوق العاده فقط در چند دقیقه به یک بافنده حرفه ای تبدیل شوید

قیمت:19000 تومان

 

تعداد:4DVD

بدون نیاز به هزینه های اضافی

به راحتی با کمترین هزینه و در منزل شال گردن ببافید! آمــــوزش کامـــلا تصویــــری ، گام به گــــام و بسیـــار    

 ســـاده

شما با این آموزش : دیگر نیازی به خرید لباس زمستانی ندارید همه با دیدن مدل های جدید و زیبایتان شگفت زده خواهند شد  و بیش از هر کسی خودتان  لذت خواهید برد  

در این مجموعه آموزشی شما را با چندین الگو آشنا

می کنیم و یاد خواهید گرفت چگونه آنها را خلق کنید.

 

1- الگوی سوئیت پی

2- الگوی ردیف های شبکه ای

3- الگوی ذرتی

4- الگوی جعبه پف کرده

5- الگوی سالاد شاه توت

6- الگوی نخ چهارگره

7-الگوی حلقه های پیوند خورده

8-الگوی دانه های زمستانه

قیمت:19000 تومان

 

تعداد:4DVD برای خرید و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید تا از طریق تلگرام ارتباط برقرار شود

 

   

آموزش پخت نان روغنی ( روغن جوش )

مواد لازم :
آب گرم :۱ پیمانه (اندازه ای که انگشت گرما را احساس کنه ولی نسوزه)خمیر مایه : ۲ قاشق مرباخوری

روغن مایع :۲  قاشق غذا خوری

آرد :۳  پیمانه

نمک : خیلی کم

شکر : ۲قاشق سوپ خوری

زعفران آب کرده : کمی

 

 

طرز تهیه:

آب گرم رادر ظرف با یک قاشق شکر مخلوط می کنیم و پودر مایه خمیر را روش می ریزیم و مخلوط می کنیم.

در ظرف را می گذاریم و حدود ۱۰ دقیقه صبر می کنیم تا کاملا پف کند و بالا بیاید. (اگر مایه خمیر عمل نکرد دوباره تکرار کنید یا دمای آب مناسب نبوده یا مایه خمیر سالم نیست!)

در کاسه گودی آرد را الک می کنیم نمک و یک قاشق شکر باقی مانده را با آرد مخلوط می کنیم.

وسط آرد را گود می کنیم زعفران آب کرده روغن مایع و مایه خمیر پف کرده را اضافه می کنیم و ورز می دیم اگر به دست می چسبه کمی آرد اضافه می کنیم خمیر نباید خیلی سفت و خشک بشه.

روی خمیر را می پوشانیم و در جای گرمی یک ساعت استراحت می دیم تا حجم خمیر دو برابر بشه.

بعد خمیر را به گلوله هایی به اندازه نارنگی تقسیم می کنیم و روی سینی آرد پاشی شده می چینیم. روش خیلی کم آرد می پاشیم و کیسه می ندازیم تا ۱۰ دقیقه استراحت کنه.

سپس یکی یکی پهن می کنیم به ضخامت نون تافتون و در روغن داغ سرخ می کنیم. بعد روش پودر قند یا شکر می ریزیم .

 

 

دستور پخت نان روغنی

 

طرز تهیه نان روغنی

منبع: وبلاگ نیلوفر ۲۷

 

, , , , , , , , , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *