آخرین اخبار : 
 

خرید آموزش بافتنی

 

آموزش بصورت تصویری

 

کامل ترین و جامع ترین مجموعه آموزش بافتنی

۱۰ها شیوه مختلف آموزش بافتنی را یکجا یاد بگیرید

 

با این محصول فوق العاده فقط در چند دقیقه به یک بافنده حرفه ای تبدیل شوید

قیمت:19000 تومان

 

تعداد:4DVD

بدون نیاز به هزینه های اضافی

به راحتی با کمترین هزینه و در منزل شال گردن ببافید! آمــــوزش کامـــلا تصویــــری ، گام به گــــام و بسیـــار    

 ســـاده

شما با این آموزش : دیگر نیازی به خرید لباس زمستانی ندارید همه با دیدن مدل های جدید و زیبایتان شگفت زده خواهند شد  و بیش از هر کسی خودتان  لذت خواهید برد  

در این مجموعه آموزشی شما را با چندین الگو آشنا

می کنیم و یاد خواهید گرفت چگونه آنها را خلق کنید.

 

1- الگوی سوئیت پی

2- الگوی ردیف های شبکه ای

3- الگوی ذرتی

4- الگوی جعبه پف کرده

5- الگوی سالاد شاه توت

6- الگوی نخ چهارگره

7-الگوی حلقه های پیوند خورده

8-الگوی دانه های زمستانه

قیمت:19000 تومان

 

تعداد:4DVD برای خرید و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید تا از طریق تلگرام ارتباط برقرار شود

 

   

آموزش پخت پیتزا مافین

 

پیتزا مافین

یا پیتزا یزدی !


دستور پخت مافین پیتزا
مواد لازم :آرد حدود ۴۰۰ گرم
روغن مایع ۳ قاشق غ
شیر ولرم یک پیمانه
آب ولرم نصف پیمانه
شکر ۱ ق سوپخوری
خمیر مایه ۱ ق سوپخوری
نمک قدری
فلفل دلمه ای خرد شده رنگی
کالباس سوسیس خرد شده
پیاز و قارچ خرد شده
زیتون بدون هسته و خرد شده
گوجه فرنگی ورقه شده

پنیرچدار و موتزارلا رنده شده


دستور پخت :
شکر و خمیر مایه رو با آب ولرم تو لیوان بزرگ مخلوط کنین و مدت کوتاهی مثلا ده الی پانزده بذارین جای گرم تا عمل کنه و کف کنه . داخل یک ظرف گود ، روغن مایع و شیر روبریزین و این مخلوط خمیر مایه رو بهش اضافه کنین و هم بزنین و سپس کم کم از آرد داخلش بریزین و مخلوط کنین . تا کاملا خمیر بشه . اونقدر که به دست نچسبه . سپس یکساعت روش رو بپوشانین و بهش استراحت بدین تا کمی حجمش بیشتر بشه.
قالب مافین رو چرب کنین ( یا توش کاغذ بندازین ) و دست تو رو آردی کنین . از خمیر کمی بردارین و توی دست گود کنین و کمی مواد و پنیر لاش بریزین و ببندین . اینطوری قسمت زیر خمیر خالی نمیمونه . حالا کمی از روی خمیر رو گود کنین و داخل قالب بذارین و حالا سس مخصوص بمالین و کمی پودر آویشن و مواد بریزین و پنیر بپاشین .

 

دستور پخت پیتزا به شکل مافین

 

 

فررا داغ کنین. درجه فر رو روی ۲۴۰ سانتیگراد تنظیم کنینو طبقه وسط به مدت ۲۰ دقیقه بذارین . تا پنیر ذوب و خمیر برشته بشه .مراقب پیتزا باشین و مرتب بررسی کنین که بیشاز حد طلایی ! نشه.

 

 

نکات مربوط به تهیه پیتزا مافین :

* بهترین پیتزا اونیه که در دو مرحله تهیه میشه . * برای تهیه پیتزا همیشه از دو نوع پنیر و حتما رنده شده استفاده کنین . یکی از این پنیرها میتونه چدار یا گودا باشه و دیگری موتزارلا که به پنیر پیتزا موسوم هستش .* در تهیه پیتزا ، از پنیرها با سخاوت استفاده کنین * سس پیتزا خیلی مهمه . از کمی رب گوجه فرنگی و سرکه و کمی پودر سیر و پودر یا عرق آویشن یا ارگانو با مقداری شکر این رو خودتون تهیه کنین و کمی هم ادویه و روغن زیتون بهش بزنین و بذارین کمی غلیظ بشه . * یک پیتزای خوب باید پنیر روش ذوب و طلایی بشه و خمیرش هم کاملا پخته باشه و خمیر نمونه . * پنیرلایه آخر رو در مراحل انتهایی به پیتزا اضافه کنین و وقتی طلایی شد بردارین . از زیره هم میشه به جای آویشن یا ارگانو استفاده کرد .

 

منبع: وبلاگ نیلوفر ۲۷

 

برای دیدن دستور پخت پیتزا هات کلیک کنید.

 

 

, , , , , , , , , , , , , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *