آخرین اخبار : 
 

خرید آموزش بافتنی

 

آموزش بصورت تصویری

 

کامل ترین و جامع ترین مجموعه آموزش بافتنی

۱۰ها شیوه مختلف آموزش بافتنی را یکجا یاد بگیرید

 

با این محصول فوق العاده فقط در چند دقیقه به یک بافنده حرفه ای تبدیل شوید

قیمت:19000 تومان

 

تعداد:4DVD

بدون نیاز به هزینه های اضافی

به راحتی با کمترین هزینه و در منزل شال گردن ببافید! آمــــوزش کامـــلا تصویــــری ، گام به گــــام و بسیـــار    

 ســـاده

شما با این آموزش : دیگر نیازی به خرید لباس زمستانی ندارید همه با دیدن مدل های جدید و زیبایتان شگفت زده خواهند شد  و بیش از هر کسی خودتان  لذت خواهید برد  

در این مجموعه آموزشی شما را با چندین الگو آشنا

می کنیم و یاد خواهید گرفت چگونه آنها را خلق کنید.

 

1- الگوی سوئیت پی

2- الگوی ردیف های شبکه ای

3- الگوی ذرتی

4- الگوی جعبه پف کرده

5- الگوی سالاد شاه توت

6- الگوی نخ چهارگره

7-الگوی حلقه های پیوند خورده

8-الگوی دانه های زمستانه

قیمت:19000 تومان

 

تعداد:4DVD برای خرید و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید تا از طریق تلگرام ارتباط برقرار شود

 

   

آموزش پخت پیتزا هات

 
طرز تهیه پیتزا
نکات :

 

* پیتزای ویژه ما در واقع همان پیتزا هات یا پیتزا هوت است . * بهترین پیتزا اونیه که در دو مرحله تهیه میشه . * برای تهیه پیتزا همیشه از دو نوع پنیر و حتما رنده شده استفاده کنین . یکی از این پنیرها میتونه چدار یا گودا باشه و دیگری موتزارلا که به پنیر پیتزا موسوم هستش .* در تهیه پیتزا ، از پنیرها با سخاوت استفاده کنین * سس پیتزا خیلی مهمه . از کمی رب گوجه فرنگی و سرکه و کمی پودر سیر و پودر یا عرق آویشن یا ارگانو با مقداری شکر این رو خودتون تهیه کنین و کمی هم ادویه و روغن زیتون بهش بزنین و بذارین کمی غلیظ بشه . * یک پیتزای خوب باید پنیر روش ذوب و طلایی بشه و خمیرش هم کاملا پخته باشه و خمیر نمونه . * از ظروف پیرکس و شیشه ای استفاده نکنین . ظروف استیل یا روحی یا کلا قالب های فلزی مناسب ترن چون زود گرم میشن و مراحل و مدت طبخ رو کمتر میکنن . *زمان پخت نباید زیاد طولانی باشه . ولی اگه پیتزای برشته تر می خواهین باید کمی بیشتر زمان صرف کنین. * پنیرلایه آخر رو در مراحل انتهایی به پیتزا اضافه کنین و وقتی طلایی شد بردارین . * اگه از طعم زیره بیشتر خوشتون میاد به جای آویشن یا ارگانو برای سس پیتزا از زیره استفاده کنین (فقط یک کدوم را بریزین نه هر دو ! یا زیره یا آویشن .)

 

سس مخصوص پیتزا

 

رب گوجه فرنگی ۵ قاشق سر پر سوپخوری
روغن زیتون دو قاشق غ
سرکه ۴/۱ پیمانه
آب ۲/۱ پیمانه
نصف پیاز ریز یا رنده شده
شکر دو ق غ
عرق آویشن ۴/۱ پیمانه
فلفل تند در صورت تمایل
یک حبه سیر تازه رنده شده
فلفل دلمه ای خرد شده ۳/۱ پیمانه
نمک و ادویه مخلوط کمی

 

طرز تهیه سس پیتزا

 

کمی روغن رو داخل ظرف داغ بریزین و بعد کمی رب گوجه فرنگی رو توش تفت بدین بعد پیاز و سیر و فلفل دلمه ای و عرق آویشن یا پودر آویشن و یا پودر سیر رو داخلش بریزین . ادویه مخلوط و فلفل هم میتونین اضافه کنین . شکر دو قاشق کافیه . سرکه و آب رو اضافه کنین و بذارین غلیظ بشه . در انتها میتونین از پودر آویشن یا ارگانو روش بپاشین . فلفل وسیر و پیاز رو میتونین با دستگاه ریز کنین که زیر دندون نیاد .

 

خمیر پیتزا

 

آرد حدود ۴۰۰ گرم
روغن مایع ۳ قاشق غ
شیر ولرم یک پیمانه
آب ولرم نصف پیمانه
شکر ۱ ق سوپخوری
خمیر مایه ۱ ق سوپخوری
نمک قدری

 

شکر و خمیر مایه رو با آب ولرم تو لیوان بزرگ مخلوط کنین و مدت کوتاهی مثلا ده الی پانزده بذارین جای گرم تا عمل کنه و کف کنه . داخل یک ظرف گود ، روغن مایع و شیر رو بریزین و این مخلوط خمیر مایه رو بهش اضافه کنین و هم بزنین و سپس کم کم از آرد داخلش بریزین و مخلوط کنین . تا کاملا خمیر بشه . اونقدر که به دست نچسبه . سپس یک ساعت روش رو بپوشانین و بهش استراحت بدین تا کمی حجمش بیشتر بشه .

 

مواد روی پیتزا:

 

فلفل دلمه ای خرد شده رنگی
کالباس سوسیس خرد شده
پیاز و قارچ خرد شده
زیتون بدون هسته و خرد شده
گوجه فرنگی ورقه شده
پنیرچدار و موتزارلا رنده شده

 

دستور پخت پیتزا

 

 

قالب گرد یا مستطیل رو چرب کنین و از خمیرکفش پهن کنین . دست رو با آرد آغشته کنین و گوشه ها رو کمی بیشتر بیرون کش بیارین و تمام اطراف قالب رو پنیر بریزین وبعد لایه رو به طرف داخل و روی خمیر دور تا دور تا بزنین تا پنیرها پوشانده بشن . این روشی است که پیتزا هات برای تهیه پیتزا های خودش انجام میده .
روش پخت پیتزا
کف خمیر سس مخصوص بمالین و کمی پودر آویشن و پنیر بپاشین . فر را داغ کنین .
آموزش پختن پیتزا هات
مقداری از مواد دلخواه روش بریزین .فلفل دلمه خرد شده ، سوسیس و کالباس خرد کرده ، پیاز و قارچ خرد شده و زیتون بدون هسته خرد شده روش بریزین .
مواد لازم برای پخت پیتزا
درجه فر رو روی ۲۴۰ سانتیگراد تنظیم کنین و طبقه وسط به مدت ۲۰ دقیقه بذارین . تا کف خمیر و مواد وسطی پخته بشن .

 

طرز پخت پیتزا هات

 

 

بعد بیرون بذارین و دوباره یک لایه پنیر روی مواد بریزین و با موادی مانند سوسیس و گوجه فرنگی و فلفل سبز و زیتون برش زده تزیین کنین .
دستور پخت پیتزا هات مخصوص سرآشپز
ده دقیقه دیگه دوباره بذارین تا کاملا روی پیتزا ذوب و طلایی بشه . این بار مراقب پیتزا باشین و مرتب بررسی کنین که بیش از حد طلایی ! نشه .

 

آموزش پخت پیتزا

 

 

نکته :
برای رنده کردن پنیر موتزارلا بهتره ابتدا توی فریزر بذارین تا کاملا منجمد بشه تا راحت تر رنده کنین .

 

دستور پخت پیتزا به صورت تصویری

 

 

اطراف این پیتزا دور تا دور خمیر با مغز پنیر پوشیده شده و پس از پختن کاملا ترد و خوشمزه است . با اینکه کمی قطور به نظر میاد ولی به خاطر همون پنیرهای دور تا دور ، خیلی برشته و خوشمزه شده . از همین سس مخصوص میتونین برای سرو پیتزا استفاده کنین .

 

 

منبع: وبلاگ نیلوفر ۲۷

 

 

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *