آخرین اخبار : 
 

خرید آموزش بافتنی

 

آموزش بصورت تصویری

 

کامل ترین و جامع ترین مجموعه آموزش بافتنی

۱۰ها شیوه مختلف آموزش بافتنی را یکجا یاد بگیرید

 

با این محصول فوق العاده فقط در چند دقیقه به یک بافنده حرفه ای تبدیل شوید

قیمت:19000 تومان

 

تعداد:4DVD

بدون نیاز به هزینه های اضافی

به راحتی با کمترین هزینه و در منزل شال گردن ببافید! آمــــوزش کامـــلا تصویــــری ، گام به گــــام و بسیـــار    

 ســـاده

شما با این آموزش : دیگر نیازی به خرید لباس زمستانی ندارید همه با دیدن مدل های جدید و زیبایتان شگفت زده خواهند شد  و بیش از هر کسی خودتان  لذت خواهید برد  

در این مجموعه آموزشی شما را با چندین الگو آشنا

می کنیم و یاد خواهید گرفت چگونه آنها را خلق کنید.

 

1- الگوی سوئیت پی

2- الگوی ردیف های شبکه ای

3- الگوی ذرتی

4- الگوی جعبه پف کرده

5- الگوی سالاد شاه توت

6- الگوی نخ چهارگره

7-الگوی حلقه های پیوند خورده

8-الگوی دانه های زمستانه

قیمت:19000 تومان

 

تعداد:4DVD برای خرید و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید تا از طریق تلگرام ارتباط برقرار شود

 

   

آموزش پخت کیک سیب زمینی و مرغ و ذرت

مواد لازم :
سیب زمینی : یک و نیم تا ۲ کیلو گرم ( من ۴ عدد سیب زمینی متوسط استفاده کردم )فیله مرغ : ۷۰۰ گرم ( من یک نصفه سینه مرغ بزرگ استفاده کردم )روغن زیتون یا کره : یک دوم پیمانه ( من یک قاشق غذاخوری سر پر کره استفاده کردم )

سیر : یک حبه رنده شده

پیاز : یک عدد نگینی خرد شده

شوید و جعفری : ۲ قاشق سوپخوری ( من ۱ قاشق سوپخوری سبزی معطر استفاده کردم )

جعفری : سه چهارم پیمانه خرد شده ( من از سبزی معطر استفاده کردم )

مایونز : یک دوم پیمانه ( من دو قاشق غذاخوری استفاده کردم )

سس خردل : دو قاشق چایخوری

نمک و فلفل : به میزان لازم

ذرت : کنسرو ذرت ۴۰۰ گرم ( من نصف قوطی کنسرو استفاده کردم )

 

 

طرز تهیه :

سیب زمینی های آبپز و خنک شده را پوست گرفته و با رنده ی ریز رنده میکنیم و کنار میزاریم تا کاملا خنک شود .

فیله یا سینه مرغ را به شکل دلخواه برش داده (مکعبی برش دادم ) با روغن زیتون یا کره ، سیر و پیاز تفت داده و با یک دوم پیمانه آب بپزید و بگذارید کاملا خنک شود .

وقتی خنک شد شوید و جعفری رو بهش اضافه کنید ( من از سبزی معطر تازه استفاده کردم که شامل شوید ، جعفری چند شاخه ، ریحون بنفش و سبز ، پیازچه ، نعنا ، پونه ، مرزه یا تلخون ) در این مرحله در صورت تمایل میتوانید ۳ قاشق سوپخوری خامه به مرغ اضافه کنید ولی مواد باید کاملا خنک باشند .

سرانجام جعفری خردشده ، مایونز ، سس خردل ، نمک و فلفل را به سیب زمینی های خنک شده اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم تا یک دست و خمیری شکل شوند .

یک قالب گرد کمربندی را با یک قاشق روغن زیتون کاملا چرب کرده و کف و دیواره قالب را با دو چهارم از خمیر بپوشانید ، بعد به ترتیب یک لایه ذرت و یک لایه مرغ و همینطور لایه لایه این کار را انجام دهید و هر بار با دست فشرده کرده تا مواد به هم بچسبند ، در انتها روی تمام مواد داخل قالب را با باقی مانده سیب زمینی بپوشانید و با دست خوب فشار دهید تا کاملا به هم بچسبند .

کیک را ۲ ساعت در یخچال قرار داده سپس بریده و سرو کنید .

در صورتی که از قالب کمربندی استفاده نکردید و قالب معمولی در دسترستان بود تمام دیواره و کف قالب را با محافظ غذایی بپوشانید تا بتوانید راحت کیک را از قالب خارج کنید .

 

نکته :

من از ظرفهای در بسته پلاستیکی استفاده کردم و کف اون را پلاستیک فریزر گذاشتم .

این مواد رو میشه مثل سالاد هم درست کرد و استفاده کرد نا گفته نمونه که واقعا خوشمزه هست .

همچنین میتونین با سس گوجه یا سس کچاپ سرو کنین .

 

 

گوشت مرغ که با سبزی مخلوط کردم

کیک مرغ و ذرت

این هم خمیرمون که در ته قالب روی پلاستیک فریزر پخش کردم

دستور پخت کیک سیب زمینی و مرغ و ذرت

این هم لایه اول ذرت که ذرت و مرغ رو به همین صورت لایه لایه میریزیم

طرز تهیه کیک مرغ و ذرت و سیب زمینی

این هم بعد از تمام شدن هست که خمیر رو روی تمام سطح کیک پوشوندیم و پلاستیک رو روی اون کشیدیم و در یخچال میزاریم

آشپزی با مرغ و ذرت

 

 

کیک مرغ طرز تهیه

آموزش تهیه کیک مرغ و ذرت

آموزش تهیه سالاد با گوشت مرغ

سالاد مرغ و ذرت با سبزیجات

 

منبع: وبلاگ نیلوفر ۲۷

, , , , , , , , , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *