آخرین اخبار : 
 

خرید آموزش بافتنی

 

آموزش بصورت تصویری

 

کامل ترین و جامع ترین مجموعه آموزش بافتنی

۱۰ها شیوه مختلف آموزش بافتنی را یکجا یاد بگیرید

 

با این محصول فوق العاده فقط در چند دقیقه به یک بافنده حرفه ای تبدیل شوید

قیمت:19000 تومان

 

تعداد:4DVD

بدون نیاز به هزینه های اضافی

به راحتی با کمترین هزینه و در منزل شال گردن ببافید! آمــــوزش کامـــلا تصویــــری ، گام به گــــام و بسیـــار    

 ســـاده

شما با این آموزش : دیگر نیازی به خرید لباس زمستانی ندارید همه با دیدن مدل های جدید و زیبایتان شگفت زده خواهند شد  و بیش از هر کسی خودتان  لذت خواهید برد  

در این مجموعه آموزشی شما را با چندین الگو آشنا

می کنیم و یاد خواهید گرفت چگونه آنها را خلق کنید.

 

1- الگوی سوئیت پی

2- الگوی ردیف های شبکه ای

3- الگوی ذرتی

4- الگوی جعبه پف کرده

5- الگوی سالاد شاه توت

6- الگوی نخ چهارگره

7-الگوی حلقه های پیوند خورده

8-الگوی دانه های زمستانه

قیمت:19000 تومان

 

تعداد:4DVD برای خرید و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید تا از طریق تلگرام ارتباط برقرار شود

 

   

آموزش پخت کیک قابلمه ای

 

مواد لازم:

آرد : ۴ قاشق غذاخوری
شکر : ۴ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو  : ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ : یک عدد
شیر : ۵ قاشق غذاخوری
روغن مایع : ۳ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری
وانیل : ۱ قاشق چایخوری

 

 

طرز تهیه:


۱. آرد،شکر، بیکینگ پودر ، وانیل و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید.
۲٫ تخم مرغ را به مواد اضافه کرده با چنگال هم بزنید.
۳٫ شیر و روغن را به مواد اضافه کرده هم بزنید تا زمانیکه مواد خوب با هم مخلوط شود.
۴٫ فنجان ها را درون یک قابلمه بچینید و در داخل قابلمه آب بریزید تا حدی که ارتفاع آب تا نصف بلندی فنجانها باشد.
۴- قابلمه را روی شعله اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا آب داخل قابلمه به نقطه جوش برسد( بدون در ) . بعد از اینکه به جوش آمد ، دور در قابلمه را با یک دستمال ( دمکنی ) بپوشانید. شعله اجاق را کم کنید و ۱۵ دقیقه زمان برای پخت زمان دهید.
و سپس از روی حرارت بردارید ، بدون اینکه در قابلمه را بلند کنید، ۱۰ دقیقه به همین حالت کیکها را استراحت دهید.
بعد از ۱۰ دقیقه استراحت میتوانید در قابلمه را برداشته ، و کیکها را از داخل فنجانها در آورید و یا همانطور با فنجان سرو کنید.

 

نکته :

شما میتونین مثل من به جای فنجان از قالب استفاده کنین که من برای این قالب موادم رو ۵ برابر کردم و مدت پختم رو هم از ۱۵ دقیقه به ۳۰ دقیقه افزایش دادم .

 

آموزش پخت کیک قالبی در قابلمه

طرز تهیه کیک بخار پز

دستور پخت کیک بخار پز

آموزش پخت کیک فنجانی پخار پز

منبع: وبلاگ نیلوفر ۲۷
, , , , , , , , , , , ,
  1. maryam گفت:

    نیلوفرجون خیلی باحال بود. من بختم همه خوششون اومد! فقط کاش وسطش خالی نبود. مثلا گردو یا کشمش وسطش میشد. ممنون نیلو جون

  2. دوست گفت:

    عالی بود و راحت مرسی گلم

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *