آخرین اخبار : 
 

خرید آموزش بافتنی

 

آموزش بصورت تصویری

 

کامل ترین و جامع ترین مجموعه آموزش بافتنی

۱۰ها شیوه مختلف آموزش بافتنی را یکجا یاد بگیرید

 

با این محصول فوق العاده فقط در چند دقیقه به یک بافنده حرفه ای تبدیل شوید

قیمت:19000 تومان

 

تعداد:4DVD

بدون نیاز به هزینه های اضافی

به راحتی با کمترین هزینه و در منزل شال گردن ببافید! آمــــوزش کامـــلا تصویــــری ، گام به گــــام و بسیـــار    

 ســـاده

شما با این آموزش : دیگر نیازی به خرید لباس زمستانی ندارید همه با دیدن مدل های جدید و زیبایتان شگفت زده خواهند شد  و بیش از هر کسی خودتان  لذت خواهید برد  

در این مجموعه آموزشی شما را با چندین الگو آشنا

می کنیم و یاد خواهید گرفت چگونه آنها را خلق کنید.

 

1- الگوی سوئیت پی

2- الگوی ردیف های شبکه ای

3- الگوی ذرتی

4- الگوی جعبه پف کرده

5- الگوی سالاد شاه توت

6- الگوی نخ چهارگره

7-الگوی حلقه های پیوند خورده

8-الگوی دانه های زمستانه

قیمت:19000 تومان

 

تعداد:4DVD برای خرید و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید تا از طریق تلگرام ارتباط برقرار شود

 

   

آموزش پخت کیک

 

کیک استخری

 

 

 

آموزش پخت کیک استخری با روکش ژله

 

 

مواد لازم برای کیک:

کره نرم شده در دمای محیط ۱۵۰ گرم

شکر ۱۵۰ گرم

آرد ۱۵۰ گرم

تخم مرغ ۳ عدد

بکینگ پودر ۲ ق چ

 

 

طرز تهیه:

فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم و قالب را چرب می کنیم. کلیه مواد را باهم مخلوط می کنیم تا نرم شود. مواد را داخل قالب ریخته و به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار می دهیم تا کیک آماده شود. بعد از اینکه کیک آماده شد آن را از قالب خارج کرده و صبر می کنیم تا به اندازه کافی سرد شود. پس از کمی خنک شدن می توانید آن را در فریزر قرار دهید.

 

مواد رویه:

یک بسته ژله آبی

یک لیوان آب داغ

یک لیوان آب سرد

پاستیل های ماهی یا کوسه

 

 

ژله را با یک لیوان آب داغ مخلوط می کنیم تا کامل حل شود. بعد آب سرد را به آن اضافه می کنیم. در همان قالبی که کیک را پخته بودیم به اندازه یک سانت از مواد را می ریزیم و پاستیل ها را به صورت برعکس در آن قرار می دهیم و آن را در یخچال قرار می دهیم تا سرد شود. پس از اینکه کامل بست بقیه مواد را روی آن می ریزیم تا آن هم کامل ببندد. وقتی که ژله ما کامل آماده شد روی سطح کیک را کمی از مواد ژله که هنوز نبسته یا کمی آب پرتقال با قلمو می زنیم و ژله را روی آن برمی گردانیم و مجددا داخل یخچال قرار می دهیم تا آماده شود.

امیدوارم از این دستور استفاده کنید و لذت ببرید.

 

منبع: craftscooks.blogfa.com

 

 

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *