آخرین اخبار : 
 

خرید آموزش بافتنی

 

آموزش بصورت تصویری

 

کامل ترین و جامع ترین مجموعه آموزش بافتنی

۱۰ها شیوه مختلف آموزش بافتنی را یکجا یاد بگیرید

 

با این محصول فوق العاده فقط در چند دقیقه به یک بافنده حرفه ای تبدیل شوید

قیمت:19000 تومان

 

تعداد:4DVD

بدون نیاز به هزینه های اضافی

به راحتی با کمترین هزینه و در منزل شال گردن ببافید! آمــــوزش کامـــلا تصویــــری ، گام به گــــام و بسیـــار    

 ســـاده

شما با این آموزش : دیگر نیازی به خرید لباس زمستانی ندارید همه با دیدن مدل های جدید و زیبایتان شگفت زده خواهند شد  و بیش از هر کسی خودتان  لذت خواهید برد  

در این مجموعه آموزشی شما را با چندین الگو آشنا

می کنیم و یاد خواهید گرفت چگونه آنها را خلق کنید.

 

1- الگوی سوئیت پی

2- الگوی ردیف های شبکه ای

3- الگوی ذرتی

4- الگوی جعبه پف کرده

5- الگوی سالاد شاه توت

6- الگوی نخ چهارگره

7-الگوی حلقه های پیوند خورده

8-الگوی دانه های زمستانه

قیمت:19000 تومان

 

تعداد:4DVD برای خرید و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید تا از طریق تلگرام ارتباط برقرار شود

 

   

دستور پخت کیک فنجانی در قابلمه

مواد لازم :
تخم مرغ : یک عدد
شکر : ۵/۱ پیمانه
شیر : ۱ پیمانه
آرد : ۲ پیمانه
بیکینگ پودر : ۱ پاکت ( معادل ۱۰ گرم )
پودر کاکائو : ۲ قاشق غذاخوری
وانیل : ۱ پاکت ( معادل ۱۰ گرم )
روغن مایع : ۴ قاشق غذاخوری
کاغذ روغنی ( کپسول کیک مافینی ) : به تعداد لازم

 

 

طرز تهیه :


۱- ابتدا تخم مرغ و شکر را خوب هم بزنید ( با چنگال یا همزن دستی ) ، سپس بقیه مواد را اضافه کرده و مخلوط کنید.
۲- به فنجانهایی در سایز متوسط ( سایز فنجانهای کاپوچینو ) نیاز داریم … ته لیوان ها را کاغذ روغنی بگذارید. مواد کیک را داخل فنجانها بریزید به شکلی که نیمی از حجم فنجان را پر کرده باشد.
۳- فنجان ها را درون یک قابلمه بچینید و در داخل قابلمه آب بریزید تا حدی که ارتفاع آب تا نصف بلندی فنجانها باشد.
۴- قابلمه را روی شعله اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا آب داخل قابلمه به نقطه جوش برسد( بدون در ) . بعد از اینکه به جوش آمد ، دور در قابلمه را با یک دستمال ( دمکنی ) بپوشانید. شعله اجاق را کم کنید و ۱۵ دقیقه زمان برای پخت زمان دهید.
و سپس از روی حرارت بردارید ، بدون اینکه در قابلمه را بلند کنید، ۱۰ دقیقه به همین حالت کیکها را استراحت دهید.
بعد از ۱۰ دقیقه استراحت میتوانید در قابلمه را برداشته ، و کیکها را از داخل فنجانها در آورید و یا همانطور با فنجان سرو کنید.

 

نکته :

من ته فنجانهام رو فقط چرب کردم و از کاغذ روغنی استفاده نکردم .

 

طرز تهیه کیک فنجانی قابلمه ای

دستور پخت کیک فنجانی

آموزش پخت کیک فنجانی درون قابلمه

دستور پخت کیک فنجانی روی گاز

منبع: وبلاگ نیلوفر ۲۷
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  1. nasrin گفت:

    سلام.با تشکر از سایت خوبتون.بسیار مطالب اموزندست.یه سوال دارم.اون پادری رو که اموزش دادین تصویری میشه بگین پارچه ی زیرش از چه جنسییه که سوراخاش درشته؟ ممنون میشم

  2. زهرا گفت:

    خسته نباشید …واسه اینکار نیازی نیس جنس فنجون نشکن یا حالا یه جنس خاص باشه ؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *