آخرین اخبار : 
 

خرید آموزش بافتنی

 

آموزش بصورت تصویری

 

کامل ترین و جامع ترین مجموعه آموزش بافتنی

۱۰ها شیوه مختلف آموزش بافتنی را یکجا یاد بگیرید

 

با این محصول فوق العاده فقط در چند دقیقه به یک بافنده حرفه ای تبدیل شوید

قیمت:19000 تومان

 

تعداد:4DVD

بدون نیاز به هزینه های اضافی

به راحتی با کمترین هزینه و در منزل شال گردن ببافید! آمــــوزش کامـــلا تصویــــری ، گام به گــــام و بسیـــار    

 ســـاده

شما با این آموزش : دیگر نیازی به خرید لباس زمستانی ندارید همه با دیدن مدل های جدید و زیبایتان شگفت زده خواهند شد  و بیش از هر کسی خودتان  لذت خواهید برد  

در این مجموعه آموزشی شما را با چندین الگو آشنا

می کنیم و یاد خواهید گرفت چگونه آنها را خلق کنید.

 

1- الگوی سوئیت پی

2- الگوی ردیف های شبکه ای

3- الگوی ذرتی

4- الگوی جعبه پف کرده

5- الگوی سالاد شاه توت

6- الگوی نخ چهارگره

7-الگوی حلقه های پیوند خورده

8-الگوی دانه های زمستانه

قیمت:19000 تومان

 

تعداد:4DVD برای خرید و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید تا از طریق تلگرام ارتباط برقرار شود

 

   

طرز تهیه بستنی سنتی

آموزش درست کردن بستنی سنتی

 

 

آموزش تهیه بستنی سنتی

 

 

مواد لازم برای یک و نیم کیلو بستنی:

شیر /یک لیتر
شکر/۳۰۰ گرم
ثعلب /۲ قاشق چایخوری
محلول زعفران/۲ قاشق سوپخوری
گلاب مرغوب/ ۴ قاشق سوپخوری
پودر هل سفید/ یک قاشق چایخوری
خامه ی صبحانه/۱۰۰ گرم
پسته/ ۱۰۰ گرم، خرد شده

 

طرز تهیه :
شیر را بجوشانید. ثعلب را با شکر مخلوط کرده، آن را آرام آرام به شیر در حال جوش اضافه کنید. شیر را با مفتول دستی هم بزنید تا شکر در شیر حل شود. سپس آن را از روی حرارت برداشته، وقتی شیر داغی خود را از دست داد، از صافی رد کنید تا یکدست شود. بگذارید شیر کمی خنک شود سپس محلول زعفران ، گلاب و هل را به شیر افزوده و هم بزنید. سپس در فریزر قرار دهید. هر یک ساعت یک بار خارج کرده، هم بزنید و مجدداً در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد ولی یخ نزند، این عمل را ۴ بار تکرار کنید. روش دیگر این است که مایه ی بستی را در دستگاه بستی ساز بریزید و در آخر پسته ی خرد شده را به بستنی بیفزایید.

خامه را در سینی فر لبه کوتاه به ضخامت ۱تا۲ میلی متر پهن کنید و در فریزر قرار دهید تا یخ بزند، سپس خامه را خرد کرده و داخل بستی آماده بریزید. بستی را با قاشق چوبی هم زده و مجدداً در فریزر قرار دهید.

نکته :
۱- این دستور دارای ۲۵۳۱ کیلوکالری انرژی، ۳۵۷گرم کربوهیدرات، ۵۵ گرم پروتئین و ۹۷ گرم چربی می باشد.
۲- اگر خامه چرب باشد منجمد نمی شود پس اگر خامه ی شما چرب بود کمی شیر به آن اضافه کرده و بعد در سینی فر آن را پخش کنید.(خامه ی خشک مناسب این کار است)
۳- ثعلب باید مرغوب باشد تا بستنی دچار یخ زدگی نشده و کشدار شود.
۴- اگر شکر بستنی بیشتر از میزان داده شده باشد، بستنی نمی بندد.
۵- هر چه مقدار ثعلب زیاد باشد بستنی کشدارتر می شود.(البته نه بیشتر از حد مجاز)
۶- بهتر است برای زود بسته شدن بستنی به روش سنتی آن را در سینی های لبه دار فلزی بریزید و هر بار با کاردک آن را هم بزنید تا بستنی زود بسته شود.
۷- اگر از دستگاه بستنی ساز استفاده شد اجازه دهید بستنی در فریزر کمی ببندد و بعد در دستگاه بستنی ساز بریزید تا به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه هم خورده و بستنی ببندد، بستنی را از دستگاه خارج کرده و در فریزر قرار دهید تا کاملاً بسته شود.

 

منبع: cooking.akairan.com

 

 برای دانستن خواص بستنی کلیک کنید.

 

 

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *