آخرین اخبار : 
 

خرید آموزش بافتنی

 

آموزش بصورت تصویری

 

کامل ترین و جامع ترین مجموعه آموزش بافتنی

۱۰ها شیوه مختلف آموزش بافتنی را یکجا یاد بگیرید

 

با این محصول فوق العاده فقط در چند دقیقه به یک بافنده حرفه ای تبدیل شوید

قیمت:19000 تومان

 

تعداد:4DVD

بدون نیاز به هزینه های اضافی

به راحتی با کمترین هزینه و در منزل شال گردن ببافید! آمــــوزش کامـــلا تصویــــری ، گام به گــــام و بسیـــار    

 ســـاده

شما با این آموزش : دیگر نیازی به خرید لباس زمستانی ندارید همه با دیدن مدل های جدید و زیبایتان شگفت زده خواهند شد  و بیش از هر کسی خودتان  لذت خواهید برد  

در این مجموعه آموزشی شما را با چندین الگو آشنا

می کنیم و یاد خواهید گرفت چگونه آنها را خلق کنید.

 

1- الگوی سوئیت پی

2- الگوی ردیف های شبکه ای

3- الگوی ذرتی

4- الگوی جعبه پف کرده

5- الگوی سالاد شاه توت

6- الگوی نخ چهارگره

7-الگوی حلقه های پیوند خورده

8-الگوی دانه های زمستانه

قیمت:19000 تومان

 

تعداد:4DVD برای خرید و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید تا از طریق تلگرام ارتباط برقرار شود

 

   

طرز تهیه نان برنجی کرمانشاهی

نان برنجی کرمانشاهی

مواد لازم:

 

آرد برنج  نیم کیلو
شکر  ۲۰۰ گرم
تخم مرغ  ۱عدد
کره یا روغن کرمانشاهی  ۲۰۰ گرم
گلاب  نصف فنجان قهوه خوری
زعفران آب شده  یک قاشق مرباخوری
خرفه یا سیاه دانه  به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه:

۱- ابتدا آرد برنج را الک می کنیم.

۲- آرد را با روغن مخلوط کرده و کمی آن را ورز می دهیم تا روغن در آرد حل شود.

۳- شکر را در نصف لیوان آب حل کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا بصورت شربت درآید.

۴- بعد از سرد شدن شربت، آن را به آرد اضافه می کنیم.

۵- تخم مرغ را به همراه زعفران و گلاب به مخلوط آرد اضافه می کنیم و خمیر را ورز می دهیم.

۶-
خمیر را مدت ۵ ساعت در جای مناسبی با دمای معتدل قرار می دهیم و روی آن با
پارچه ی تمیزی می پوشانیم. خمیر را نباید در یخچال بگذاریم، ولی در گرما هم
نباشد.

۷- بعد از ۵ ساعت آن را مجددا کمی ورز می دهیم و از خمیر، تکه هایی به صورت گردو درست می کنیم و در کف دستمان کمی پهن می کنیم.

۸- چند دانه خرفه (سیاه دانه) روی شیرینی ها می ریزیم و در سینی فر می چینیم.

۹-
سینی حاوی شیرینی ها را در طبقه ی وسط فری که از قبل روشن کرده ایم و دمای
آن ۱۷۰ درجه است، برای ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت قرار می دهیم.

این شیرینی را می توانید خارج از یخچال و در محل خنکی نگهداری کنید.

 

منبع: shirinipaz.akairan.com

 

 

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *