آخرین اخبار : 

آموزش درست کردن سالاد اندونزی

مواد لازم :

کلم برگ سفید : ۱ عدد متوسط

ژامبون یا کالباس : ۴ یا ۵ ورق

قارچ ورق شده : ۱ پیمانه ( به دلخواه )

کنسرو نخود فرنگی : ۱ عدد

زیتون بدون هسته : ۱ پیمانه ( به دلخواه )

کنسرو ذرت : ۱ عدد

هویج فرنگی رنده شده : ۵ عدد

آب لیمو : ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

سس مایونز : به میزان لازم

نمک ، فلفل سیاه و فلفل قرمز ، نعنا خشک و آویشن : به میزان لازم

طرز تهیه :

کلم برگ را ریز خرد کرده و با بقیه موادمون ( قارچ ، زیتون ، کالباس یا ژامبون ، ذرت ، نخود فرنگی ) مخلوط میکنیم .

بعد سس مایونز و آبلیمو و ادویه ها رو هم مخلوط کرده و به مواد سالادمون اضافه کرده و روی ظرف سالاد رو پوشونده و چند ساعتی در یخچال قرار میدهیم تا سس به خورد موادمون بره .

بعد از یخچال در آورده و تزیین کرده و سرو میکنیم .

نکته :

میتونیم در این سالاد از کشمش هم استفاده کنیم که من چون مهمونی بود و جمعیت زیاد و ذایقه افراد رو نمیدونستم از کشمش استفاده نکردم .

از فلفل دلمه ای سبز و ساقه های کرفس و همینطور از سیب زمینی پخته هم میتوان استفاده کرد .

 

         

منبع: وبلاگ نیلوفر ۲۷

, , , , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>