آخرین اخبار : 

آموزش درست کردن ژله هلو

 

مواد لازم :

ژله هلو : به میزان لازم ( من سه بسته ژله هلو استفاده کردم )

هلو : نیم کیلو

طرز تهیه :

ابتدا ژله ها رو به طریقی که روی بسته نوشته آماده میکنیم که من البته ۳ بسته ژله رو با ۳ لیوان آب جوش مخلوط کردم و به روش بن ماری گذاشتم تا ژله کامل حل شد .

بعد با ۳ لیوان آب سرد مخلوط میکنیم میزاریم تا ژلمون خنک بشه .

هلوهامون رو خرد میکنیم بعد ته قالب میچینیم بعد مقداری از ژله هلو رو روی اون میریزیم میزاریم یخچال تا خودشو بگیره و به غلظت سفیده تخم مرغ برسه .

تا آخر همینجور میوه ها رو میریزیم بعد ژله و آخرین لایمون ژله باشه .

بعد در نهایت میزاریم یخچال چند ساعتی تا بمونه و خودش رو بگیره .

بعد از قالب برمیگردونیم .

برگردوندن ژله از قالب :

برای برگردوندن ژله از قالب سه روش هست که میدونم همتون بلدین اما من اینجا میگم :

اول که ته قالب رو با روغن چرب میکنیم .

دوم ته قالب رو با آب سرد میشوریم و ۱۰ دقیقه در فریزر میزاریم و بعد ژله رو توش میریزیم و وقتی از یخچال در اوردیم با چاقو اطراف ژله رو از قالب جدا میکنیم و بعد میتونیم ته قالب رو در آب گرم بزاریم یا زیر شیر آب گرم بگیریم .

یا اینکه ظرفی که میخایم ژله توش برگردونیم رو روی قالب میزاریم بعد قالب رو برمیگردونیم با سشوار یه کم باد گرم میگیریم تا ژله از قالب دربیاد . البته دقت کنید زیاد نگیرین که ژله آب بشه .

فقط یادتون باشه ظرفی که میخاین ژلرو توش برگردونین از قبل خیس کنین که ژله بتونه تکون بخوره و به ظرف نچسبه .

سوم هم که فقط ته قالب رو خیس کنین و ژله رو بریزین توش و بقیه کارها مثل بالا .

من خودم از روش آخری استفاده میکنم .

منبع: وبلاگ نیلوفر ۲۷

, , , , , , , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>