آخرین اخبار : 

آموزش ساخت باسلوق

 

طرز تهیه باسلوق:

 

مواد لازم:

گردو یا بادام به مقدار لازم
نشاسته ۳۵۰ گرم
آب یک و یک دوم لیوان
گلاب یک دوم لیوان
شکر ۳۰۰ گرم
کره ی پاستوریزه ۱ قاشق غذاخوری
پودر نارگیل به مقدار لازم

نشاسته ذرت
ابتدا آب و نشاسته رو با هم خوب مخلوط کردم بعد شکر رو اضافه کردم خوب هم زدم تا مخلوط شدن بعد گلاب رو اضافه کردم و گذاشتم روی حرارت ملایم مرتب هم زدم تا احساس کردم داره سفت میشه قبل از اینکه سفت بشه از روی حرارت برداشتم اما مرتب هم میزدم بعد کره نداشتم یک قاشق روغن مایع اضافه کردم و باز هم زدم تا کاملا مواد مخلوط شد و مثل یه گلوله وسط ظرفم بود بعد چند دقیقه در دمای محیط موند بعد گلوله گلوله کردم و وسط هر کدوم یه بادوم گذاشتم و در پودر نارگیل غلتاندم و چند ساعتی در یخچال گذاشتم.
عالی، خوشمزه و راحت
من سه رنگ درست کردم قبل از اینکه موادم رو رو حرارت بزارم سه قسمت کردم بعد یکیش رو با نصف استکان آب جوشی که با یک قاشق مرباخوری پودر کاکائو مخلوط شده بود قاطی کردم یکیش رو با آب لبو که داشتم و یکی هم ساده.
حتما امتحان کنید پشیمون نمیشید.

 

دستور تهیه باسلوق

 

 

منبع: وبلاگ نیلوفر ۲۷

 

 

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  1. فاطیما می‌گه:

    سلام به همه مسولان عزیز وزحمت کش این سایت گل وماه من علاقه زیادی به بافتنی وآشپزی دارم همین جور تواینترنت بودم دنبال بافتنی باتوضیح که به ذهنم رسیداسم سایت شماروزدم وواقعامتشکرم چون هردوتاهنری که دوست دارم اینجاتوضیحش هست ومخصوصا غذاهاوشیرینیهایی که احتیاج به فروماکروورنداره مرسییییی فدایی دارین……..

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>