آخرین اخبار : 

آموزش ساخت دسر پان اسپانیا

مواد لازم :
گردوی خردشده : ۲/۱ پیمانه ( دلخواه )
آرد : ۲/۱ پیمانهتخم مرغ : ۲ عدد

شکر : ۱ پیمانه

شیر : ۱ لیتر ( ۱۰۰۰ سی سی )

نشاسته ذرت : ۲ قاشق سوپخوری ( از نشاسته گل هم میشه استفاده کرد )

وانیل : ۲/۱ قاشق چایخوری

کره : ۵۰ گرم

بیسکوییت : ۱ الی ۲ بسته ( من ۲ بسته از بیسکوییت مینو استفاده کردم )

پودر کاکائو : ۲ الی ۳ قاشق سوپخوری ( در صورتی که بخاهین دو رنگ یا کلا کاکائویی درست کنین )

خامه : ۱۵۰ گرم

 

 

طرز تهیه :

تخم مرغ و شکر را به همزن برقی میزنیم ( با چنگال هم میشود فقط بیشتر طول میکشه ) .

نشاسته را در کمی شیر سرد حل میکنیم و سپس با بقیه شیرها در داخل ظرف مورد نظر که میخواهیم روی حرارت قرار دهیم میریزیم .

آرد را به شیر اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا گلوله نشود .

مخلوط تخم مرغ و شکر را نیز به شیر اضافه میکنیم .

این مواد را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم میزنیم تا غلیظ شود .

در آخر کره و وانیل را به مواد اضافه میکنیم .

ته ظرف مورد نظرمون که میخاین دسر رو توش درست کنیم یک ردیف بیسکوئیت میچینیم و بعد از مواد روی اون میریزیم و باز یک ردیف بیسکوییت و باز از مواد تا وقتی موادمون تمام شود که من در اینجا دو ردیف از مواد سفید و دو ردیف از مواد کاکائویی ریختم .

سپس برای یک روز در یخچال قرار میدهیم .

نکته :

این دسر را میتوان با افزودن کاکائو قهوه ای درست کرد که قبل از اینکه مواد رو روی حرارت قرار دهیم پودر کاکائو اضافه میکنیم .

اگر بخواهیم دو رنگ شود مواد را نصف میکنیم و نصف کاکائو و نصف سفید میزاریم .

میتونین شکر این دسر رو کمتر بریزین .

گردو در این دسر دلخواه هست که من اضافه کردم و از روی دسر مشخصه دفعه بعد گردو نمیزنم .

برای تزیین ۱۰ دقیقه بزارین دسر سرد بشه بعد تزیین کنین و در یخچال بزارین و بعد هم نوش جان .

این دسر هر چه بیشتر تو یخچال بمونه خوشمزه تر میشه .

 

دستور ساخت دسر پان اسپانیا

آموزش ساخت دسر پان اسپانیا

اینم یه تزئین عشقولانه

طرز تهیه پان اسپانیا

منبع: وبلاگ نیلوفر ۲۷
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>