آخرین اخبار : 

آموزش ساخت سالاد زمستانی

آموزش ساخت سالاد زمستانی (ترشی گوجه) :

 

مواد لازم:

کرفس : یک ساقه

کلم برگ : یک عدد کوچک

گل کلم : یک عدد کوچک

سیب زمینی ترشی : نیم کیلو

سیر : ۲۰۰ گرم

لوبیا سبز : نیم کیلو

خیار قلمی : نیم کیلو

هویج : نیم کیلو

فلفل سبز : چند عدد

موسیر : یک بسته صد گرمی

ترب سفید : سه الی چهار عدد ( دلخواه )

ترب سیاه : سه الی چهار عدد ( دلخواه )

سبزی معطر : نیم کیلو

گوجه فرنگی : پنج کیلو

رب گوجه : نصف قوطی

سرکه : ۵۰۰ سی سی

نمک : به میزان لازم

تخم گشنیز : در صورت دلخواه

 

 

طرز تهیه :

تمام مواد به غیر از گوجه را ابتدا شسته و سپس به صورت نگینی خرد میکنیم .

البته میشود با دستگاه غذاساز هم مواد رو خرد کرد .

بعد میزاریم تا آب مواد کاملا برود و خشک شوند .

سپس گوجه ها را خرد کرده و در دستگاه غذاساز یا با گوشتکوب برقی خوب له میکنیم .

بعد در ظرفی ریخته همراه با رب گوجه میزاریم تا روی گاز خوب جوشیده و به اصطلاح به غل غل بیفتد .

وقتی غلیظ شد نمک و سرکه را اضافه میکنیم ( نمک این سالاد بسته به اندازه مواد هست با چشیدن مشخص میشود )

سپس تمام مواد خرد شده به غیر از سبزی را درون گوجه ریخته و میزاریم ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بجوشد با حرارت ملایم .

بعد گاز را خاموش کرده سپس سبزی و تخم گشنیز خرد شده رو اضافه میکنیم .

میزاریم مواد کمی خنک شود .

سپس در ظرف شیشه ای ریخته و دو ساعت درش را باز میزاریم تا سرد شود .

بعد درب ظرفها رو بسته و داخل یخچال میزاریم .

بعد از یک هفته آماده است .

نوش جان

 

نکته :

مواد را که درون ظرف میریزیم خوب فشار میدهیم که هوایی در بین سالادها نباشد .

دقت کنین که مواد خشک باشن وگرنه کپک میزنن، همینطور این سالاد باید در یخچال نگهداری شود تا از کپک زدگی به علت وجود گوجه جلوگیری شود .

در بعضی از فصول سال بعضی از این مواد پیدا نمیشوند که اشکال ندارد میتوان آن ها را حذف کرد .

سیب زمینی ترشی ها رو با پوست خرد میکنیم .

موسیر رو چند بار شسته سپس در ظرفی ریخته روی آن آب میریزیم و به مدت ۲۴ ساعت درون یخچال گذاشته و سپس آب آن را خالی کرده و بعد خرد میکنیم .

برای سهولت در پوست گرفتن سیر آن را در آب گرم گذاشته تا راحت پوست گرفته شود.

اگر دستگاه خرد کن نداشتین مواد را با دست خرد کرده و البته کلم برگ را میشود با رنده خرد کرد .

هر چه گوجه های این سالاد قرمزتر و رسیده تر باشن این سالاد خوشمزه تر میشه و آبدارتر میشود .

اگر دوست دارین سالادتون تند باشه مقدار فلفل رو زیاد میکنین .

اگر آب گوجه سالادتون کم بود و سالاد خشک به نظر میومد ، میتونین دوباره گوجه را له کرده و بزارین بپزه و سپس با مواد قاطی کنین .

امیدوارم درست کرده و لذت ببرین .

سالاد بسیار خوشمزه ای هست و میدونم اگر درست کنین یک پای ثابت سفره های خودتون و سفره های مهمانیتون میشه چون سالاد شکیل و زیبایی هست و هم به عنوان ترشی هم به عنوان سالاد استفاده میشه .

 

 طرز تهیه ترشی با آب گوجه فرنگی

 

 

آموزش تهیه سالاد زمستانی با گوجه فرنگی

 

 

منبع: nilofarshadab.blogfa.com

 

 

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  1. محمد می‌گه:

    سلام تروخدابگین اگرسالادزمستونی بیش ازحدتند بشه باید چیکار کرد که تندی بیاد پایین؟

    • admin می‌گه:

      نباید زیاد فلفل میزدی دیکه کاریش نمی شه کرد!!! مگه اینکه ی کمی دیگه بسازی دیگه توش فلفل نریزی بعد قاطی کنی کلا غلظتش بیاد پایین!

      راهی دیگه ایی یا نداره یا من بلد نیستم عزیزم!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>