آخرین اخبار : 

آموزش ساخت مسقطی قالبی

مواد لازم :

نشاسته : ۳/۴ پیمانه

کره : کمی ( اگر نریخیتن هم مهم نیست )

تخم مرغ : ۲ عدد

شیر : ۱/۲ پیمانه

شکر : ۱/۲ پیمانه

وانیل : ۱/۴ قاشق چایخوری

گلاب : ۱ فنجان

زعفران : در صورتی که دوست داشتین رنگ دسر زرد بشه

 

 

طرز تهیه :

ابتدا نشاسته و گلاب و شیر سرد و تخم مرغ هم زده شده و پودر وانیل و شکر را با هم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا نشاسته مخلوط شود و ته نشین نشود .

زعفران یا پودر کاکائو رو هم میشه همون اول ریخت فقط دقت کنین اگر پودر کاکائو استفاده کردین دیگه گلاب نمیخواد .

حال ظرف رو روی حرارت ملایم گذاشته و به آرامی هم میزنیم تا غلیظ بشه و غلظتش باید مثل ماست شود البته سفت تر از ماست .

سپس در قالب مورد نظر ریخته و در یخچال میزاریم .

بعد از چند ساعت از یخچال در آورده و همانند ژله از قالب درمیاریم .

با پسته و خلال بادوم و هر چی دوست داشتین تزئین کنین .

منبع: nilofarshadab.blogfa.com

برای دیدن آموزش تهیه مسقطی رنگین کمان کلیک کنید.

, , , , , , , , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>