آخرین اخبار : 

آموزش ساخت ژله خرده شیشه

 

مواد لازم برای ژله پایه :
پودر ژله آماده آناناس یا آلوئه ورا  یک بسته
بستنی وانیلی ۱ لیوان
مواد لازم برای ژله خرده شیشه ها :
پودر ژله آماده پرتقال و بلوبری و آناناس و آلبالو    هر کدوم یک بسته

طرز تهیه :

اول پودر ژله آلبالو رو با ۱ لیوان آبجوش کاملا” حل می کنیم بعد نصف لیوان آب سرد می ریزم ( بخاطر این نصف لیوان استفاده می کنیم که ژله هامون سفت تر باشه و خوب برش بخوره ) و هم می زنیم تا کاملا” یکنواخت بشه بعد ژله رو می ریزیم تو ظرف مورد نظرمون که بهتره یه ظرف مکعبی باشه. با ژله های دیگه هم ( بلوبری،آناناس،پرتقال) همینکار رو انجام می دیم و در ظرفهای جدا می ریزیم و می ذاریم داخل یخچال تا کاملا ببندن.اگه ژله شل باشه و خوب نبنده موقع برش شکلش خوب نمی شه.

بعد از اینکه ژله هاتون بست اونارو برش بدین . بدین ترتیب که اول دور تا دور ژله رو با چاقو می بریم بعد ژله رو بصورت مربع برش می دیم.
درآوردنش هم اصلا” کاری نداره با یه کاردک خیلی راحت از ظرف جدا می شن.

بعد بصورت نامنظم همه رو توی یه ظرف می ریزیم و می ذاریم یخچال تا ژله پایه رو آماده کنیم (تا جائیکه امکان داشته باشه سعی کنید رنگهای مشابه کنار هم نباشن).
نکته : به ژله تون تنوع رنگی بدین.

برای قسمت پایه ژله آناناس یا آلوئه ورا رو با یه لیوان آبجوش حل می کنیم بعد یه لیوان بستنی رو بهش اضافه می کنیم (برای اینکه راحت تر مخلوط بشه بهتره بستنی ۱۰ دقیقه بیرون از فریزر مونده باشه)و مرتب هم می زنیم , سعی کنید زیاد هم بزنین چون اگه کمتر هم بزنین بعدا” خط جدایش توی ژله پایه رو می بینین .
نکته اول : راحت ترین ژله پایه همین ترکیب ژله با بستنی هست اول اینکه نمی بره یعنی دون دون نمی شه و دلیل دوم اینکه بخاطر خنک بودن بستنی سریع آماده می شه و نیاز نیست بذارید دماش بیاد پایین و بعد اینکه خرده ژله ها رو تو خودش حل نمی کنه و برش هاش خوشگل می شه .
نکته دوم : پایه ژله آناناس رنگ کرم به ما می ده و تو این نوع ژله و این نوع برش هر چقدر رنگ پایه روشن تر باشه قشنگتره. پس ژله آلوئه ورا بیشتر توصیه می شه .
نکته سوم : ژله پایه نباید بهیچ عنوان گرم باشه چون خرده ژله ها رو تو خودش حل می کنه.
حالا خرده ژله هایی که تو یخچال گذاشته بودید رو بریزین توی ظرف بعد ژله پایه رو بریزین روش و بذارید تو یخچال لااقل تا ۴ ساعت هم سراغش نرید. اگه ژله پایه خوب نبنده شکل ژله تون خیلی خوش نقش ونگار در نمی آد. سپس مثل ژله های خرده شیشه برش بدین و به ظرف اصلی جهت سرو انتقال بدین.

, , , , , , , , , , , , , , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>