آخرین اخبار : 

آموزش ساخت ژله رولی یا فرفره ای

مواد لازم :

 

پودر ژله : ۴۰ گرم  ( من از توت فرنگی استفاده کردم )

آب جوش : ۱۰۰ سی سی (تقریبا نصف لیوان)

مارش ملو : ۲۵ گرم ( یک بسته از این بلندها )

یک ظرف مستطیل به ابعدا ۱۹ * ۲۵

 

 

طرز تهیه :

ابتدا پودر ژله و آب جوش را به حالت بن ماری با هم مخلوط میکنیم .

بعد از اینکه ژله کاملا حل شد ، مارش ملوها را که به اندازه یک سانتی برش زده ایم به ژله اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا زمانی که احساس کنیم مارش ملو ها آب شدن، بعد از روی حرارت بن ماری برداشته و مرتب هم میزنیم تا مخلوط یک دستی داشته باشیم .

سپس ته یه  ظرف مستطیل مانند را که من در اینجا از یه ظرف به ابعاد ۱۹ * ۲۵  استفاده کردم را کمی روغن مایع چرب میکنیم بعد ژله را در آن ریخته و در یخچال میزاریم .

پس از یک ساعت از یخچال در آورده و دور تا دور ژله رو با چاقو آزاد کرده و از یک طرف ژله شروع به رول کردن ژله میکنیم .

بعد وقتی که رول کردیم آخر ژله رو با انگشت فشار میدیم تا از هم جدا نشه .

بعد ۲ ساعت در یخچال گذاشته و بعد برش میزنیم .

بسیار راحته و خوشمزه .

نوش جان .

 

 

نکته :

من با قاشق هم زدم ( تا وقتی مارش ملوها آب بشن ) و از همزن یا میکسر استفاده نکردم .

پودر ژله با هر طعمی که دوست داشتین استفاده کنین .

این مقدار که من درست کردم همین تعدادی شد که در ظرف هست شما میتونین ضخیم تر و پهن تر هم بکنین .

دستور تهیه ژله رولی

ژله رولی یا فرفره ای

این هم عکس مارش ملو

مارش ملو

طرز تهیه ژله رولی با مارشملو

 

منبع: وبلاگ نیلوفر ۲۷

 

برای دیدن آموزش مدل های دیگری از ژله کلیک کنید.

 

 

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>