آخرین اخبار : 

آموزش پخت بال ترش

 
مواد لازم :
بال مرغ : به میزان لازم ( من از یک بسته کتف آماده استفاده کردم که ۱۴ عدد بود میتونین هم مارینه استفاده کنین هم ساده )
رب انار : ۲ قاشق غذاخوریرب آلوچه : ۱ قاشق غذاخوری ( اگر نداشتین از رب انار بیشتر استفاده کنین )

پیاز : یک عدد کوچک

آب لیمو : ۱ قاشق غذاخوری یا یک لیمو ترش کوچک ( من از آب نارنج استفاده کردم )

نمک : به میزان لازم

روغن : به میزان لازم

 

 

طرز تهیه :

ابتدا بازوهای مرغ رو که اگر دوست داشتین مارینه یا نه همون طور ساده تفت میدهیم بعد یک پیاز کوچک خرد شده به بالها اضافه کرده و تفت داده سپس رب انار و رب آلوچه و نمک را اضافه کرده و بعد از تفت دادن یک لیوان آب اضافه کرده و میزاریم تا جا بیفتد و بپزد و در آخر آب نارنج یا آب لیمو اضافه میکنیم .

خوراک ما آماده است دقت کنین آب زیاد نکنین چون این خوراک بدون آب است .

اگر رب انارتون سفت بود این مقدار کافی هست وگرنه بیشتر بنا به ذائقتون میریزین .

 

خوراک بال مرغ ترش

 

طرز تهیه بال مرغ با رب انار

منبع: nilofarshadab.blogfa.com

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>