آخرین اخبار : 

آموزش پخت ته دیگ تخم مرغی

مواد لازم :

برنج آبکش شده و دم نشده : ۳ یا ۴ کفگیر

تخم مرغ : دو عدد 

ماست : ۴ قاشق غذاخوری 

سس مایونز : ۱ قاشق غذاخوری

نمک : به میزان لازم

زعفران آب کرده : ۲ قاشق غذاخوری

 

 

طرز تهیه :

بعد از اینکه برنج رو آبکشی کردیم و خواستیم ته دیگ بزاریم در قابلمه مقداری روغن و یک قاشق غذاخوری آب میریزیم و میزاریم داغ بشه .

بعد مواد بالا غیر از برنج رو با هم خوب مخلوط کرده و بعد برنج رو بهش اضافه کرده و وقتی روغن در قابلمه داغ شده بود در قابلمه ریخته و صاف میکنیم و ۱ دقیقه میزاریم با حرارت کم ته دیگ جابیفته بعد برنجهامون رو میریزیم و طبق معمول برنج که دم میکنیم بقیه مراحل رو انجام میدیم .

 

 

نکته :

اگر میخواین ته دیگ برشته تری داشته باشین برنجی که با موادتون مخلوط میکنین کمتر بریزین و برعکسش اگر میخواین کلفتر و حالت ته چین بشه برنج و تخم مرغ بیشتر میریزین همینطور ماستش رو .

میتونین قالبی ببرین سر سفره یا مثل من تکه تکه کنین اما خیلی خوشمزه هستش .

 

 دستور تهیه ته دیگ ماست و زعفران

منبع: nilofarshadab.blogfa.com

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>