آخرین اخبار : 

آموزش پخت خوراک گوشت

مواد لازم برای ۵ نفر :

گوشت گردن یا گوشت با استخوان :۷۰۰ گرم تا ۱ کیلو

پیاز : ۱ عدد بزرگ

آب : ۲ لیوان

ادویه : به میزان لازم

زنجفیل : به میزان لازم

هل : ۴ عدد

زعفران آب کرده : به میزان لازم

رب گوجه فرنگی : ۳ قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی سرخ شده: ۲عدد

نمک : به میزان لازم

آب نارنج برای طعم دهی به غذا

 

 

طرز تهیه :

ابتدا پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ میکنیم سپس گوشت را اضافه کرده و آن را هم یه تفت میدهیم بعد ادویه ، نمک ، زنجفیل را اضافه کرده بعد از تفت خوردن رب گوجه را اضافه میکنیم .

زعفران را هم به مواد اضافه کرده و  ۲ لیوان آب را اضافه میکنیم و ۴ عدد هل رو هم میریزیم .

بعد از ۴ ساعت غذای ما آماده است که در آخر مقداری آب نارنج به غذا اضافه میکنیم .

 

آموزش پخت خوراک گوشت خوشمزه

 

دستور پخت خوراک با گوشت

 

منبع: nilofarshadab.blogfa.com

 

 

 

, , , , , , , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>