آخرین اخبار : 

آموزش پخت خورش آلو اسفناج

 
مواد لازم :
اسفناج : خردشده نیم کیلو
آلو : به میزان لازم
گوشت مرغ : ۱ عدد سینه کاملنمک و فلفل : به میزان لازم

پیاز : ۱ عدد کوچک خردشده

 

 

طرز تهیه :

ابتدا اسفناجها رو که خرد کردیم ( زیاد خرد نکنین ) در روغن تفت میدهیم خیلی کم و بعد از اینکه تفت خورد پیاز رو اضافه کرده یه تفت کوچولو میدیم و ادویه و نمک میزنیم بعد ۲ لیوان آب اضافه میکنیم میزاریم تا اسفناجها بپزه .

بعد از پخت اسفناج مرغ رو که هم میشه درسته ریخت هم خرد شده اضافه میکنیم و میزاریم تا مرغ بپزه .

نیم ساعت قبل از برداشتن خورش آلوها رو اضافه میکنم و در آخر میتونیم آب لیمو یا آب نارنج اضافه کنیم و خورش رو خاموش میکنیم .

خورش ما آماده هستش

نوش جون .

 

نکته :

میتونین از گوشت گوسفند هم استفاده کنین .

بعضیها به این خورش لوبیا چیتی یا لپه هم اضافه میکنن اما من اینجوری بیشتر دوست دارم .

میتونین به جای آب لیمو یا آب نارنج از رب انار به عنوان ترشی خورش استفاده کنین .

 

 

 خورش آلو اسفناج با مرغ

دستور تهیه خورش آلو اسفناج

این هم با اسفناجهای خیلی ریز

طرز پخت خورشت آلو اسفناج

منبع: nilofarshadab.blogfa.com

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>