آخرین اخبار : 

آموزش پخت خورش آلو زرشک

مواد لازم :

پیاز : ۱ عدد بزرگ

رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری

زرشک : ۱ لیوان

شکر : ۳ قاشق غذاخوری

سینه مرغ : ۱ عدد کامل

آلو بخارا : ۳۰۰ گرم ( ۲ ساعت میزاریم خیس بخوره )

نمک ، دارچین ، ادویه خورشی یا ادویه هفت رنگ : به میزان لازم

زعفران دم کشیده : به میزان لازم

آب : ۲ لیوان

طرز تهیه :

ابتدا پیاز را تفت میدهیم .

بعد سینه مرغ خرد شده ( میشود درسته هم استفاده کرد ) را تفت داده و آلو و زرشک را اضافه میکنیم .

بعد ادویه ، شکر ، رب گوجه و زعفران را اضافه کرده و سپس آب میریزیم و میزاریم تا به جوش آید .

بعد از اون میزاریم با حرارت ملایم ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزد .

خورش ما آماده است .

نوش جان

نکته :

من بار اول بود این خورش را میپختم اما اگر بخاهم درست کنم این نکات را رعایت میکنم :

آلو و زرشک را به ترتیب ۱۵ دقیقه و ۵ دقیقه آخر پخت اضافه میکنم .

شما میتونید این کار رو نکنین چون آلو لعاب خوشمزه ای به خورش میدهد اما زرشک را ۵ دقیقه آخر اضافه کنید که رنگ زرشک تغییر نکند .

شکر در این خورش به دلخواه است اگر اضافه نکنین خورش ترشی خواهیم داشت اما من چون طعم ملس را دوست داشتم شکر اضافه کردم .

میتوانید از تمام قسمتهای مرغ هم استفاده کنید و یا سینه یا رون مرغ رو درسته در این خورش استفاده کنین .

ولی در کل خورش واقعا خوشمزه ای هست سفارش میکنم حتما امتحان کنین پشیمون نمیشین البته اگر طعم ترش و ملس رو دوست دارین .

منبع: وبلاگ نیلوفر ۲۷

, , , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>