آخرین اخبار : 

آموزش پخت خورش مرغ آلو

مواد لازم :مرغ : ۲ عدد ران مرغرب انار : ۲ قاشق غذاخوریرب گوجه فرنگی :۱ قاشق غذاخوری

آب نارنج : ۱ قاشق غذاخوری

آلو : ۲/۱ پیمانه

پیاز : ۱ عدد متوسط

آب : ۲/۱ لیوان

شکر : ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

ابتدا آلوها رو شسته و برای ۲ ساعت خیس میکنیم ( مقدار آلو بستگی به ذائقتون داره اما این مقدار کافیه ) .

بعد رانهای مرغ را سرخ کرده تا طلایی شود .

پیاز را سرخ میکنیم بعد آلوها را تفت میدهیم .

بعد آب نارنج ، رب گوجه ، شکر و رب انار را به ترتیب اضافه کرده و تفت میدهیم و بعد مرغها را که سرخ کرده بودیم اضافه کرده و آب را هم اضافه میکنیم .

میزاریم خورشتمون جوش بیاد .

بعد با حرارت ملایم ۱ تا ۲ ساعت میزاریم بپزه .

بعد سرو میکنیم .

نکته :

میتونیم آلوها را نیم ساعت قبل از پخت اضافه کنیم .

میتونیم از گوشت سینه مرغ هم استفاده کنیم .

میتونیم بسته به ذائقمون مقدار شکر را کم یا زیاد کنیم .

این خورش احتیاج به آب زیادی ندارد و آبی هم که بعد از پخت خورش میماند باید به غلظت رب انار سفت باشد .

 

منبع: وبلاگ نیلوفر ۲۷

, , , , , , , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>