آخرین اخبار : 

آموزش پخت رولت مرغ و ژامبون

مواد لازم :سینه ی مرغ خام : ۳۰۰ گرم

ژامبون مرغ : ۲۰۰ گرم

آرد سوخاری : ۱ و ۲/۱ قاشق غذاخوری

تخم مرغ : ۱ عدد

هویج پخته : ۱ تا ۲ عدد

جعفری : به مقدار دلخواه ( من سبزی معطر استفاده کردم )

نمک و فلفل : به میزان لازم

پودر زنجبیل : ۴/۱ قاشق چایخوری

تنظیف و فویل

طرز تهیه :

ابتدا قابلمه بزرگی رو آب کرده میزاریم روی حرارت تا آب به جوش آید .

سینه ی مرغ و ژامبون  رو میکس میکنیم تا کاملا له بشن .

بعد جعفری ( یا سبزی معطر ) ، آرد سوخاری ، تخم مرغ ، نمک ، فلفل ، پودر زنجبیل رو با هم خوب مخلوط کرده و به مواد بالا اضافه میکنیم .

بعد یه فویل رو برمیداریم و چرب میکنیم بعد مایه رو روی اون پهن میکنیم و هویج رو درسته میزاریم وسطش و به کمک فویل لولش میکنیم و دو سر فویلو محکم میپیچونیم .

حالا فویل رو توی تنظیف میپیچیم .

تو ظرفی که آب جوش آمده داشتیم گذاشته و ۴۰ دقیقه میزاریم رو حرارت و در قابلمه رو هم میزاریم .

بعد از پختن میزاریم کمی خنک بشه و بعد باز کرده و برش میزنیم .

نکته :

با گوجه و هویج حلقه شده و نخود فرنگی تزئین و سرو میکنیم .

میتونیم کف ظرفو با کاهو بپوشونیم و برشای رولت رو روش بچینیم .

میتونیم به جای هویج از تخم مرغ آب پز و یا هر چیز دیگری و یا اصلا بدون اینها رولت رو درست کنیم .

منبع: وبلاگ نیلوفر ۲۷

, , , , , , , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>