آخرین اخبار : 

آموزش پخت فرنی در دو رنگ

مواد لازم:

 

شیر : ۱ لیتر
آرد برنج مرغوب : ۴ قاشق سوپخوری سرصاف
گلاب : نصف لیوان
نمک : کمی ( اختیاری ) بعضیا اصلا نمک نمیریزن

شیر سرد و با آرد برنج و گلاب و نمک خوب مخلوط میکنیم
نباید آرد گلوله گلوله بمونه ( خوب با قاق گلوله های آرد و باز میکنیم )
بعد این مخلوط و روی حرارت میزاریم و باید مرتب هم بزنیم وگرنه ته میگیره و می سوزه بعد اینکه جوشید حرارت و کم میکنیم و میزاریم یک ربع هم در حالت ملایم بجوشه بعد توی ظرف مرود نظر میریزیم .

نکته : برای رنگی شدن فرنی قبل از اینکه فرنی رو روی گاز بزارین دو قسمت کرده و یک قسمت رو با پودر کاکایو که در آبجوش حل کردین مخلوط کنین و بعد بپزین
البته با رنگهای خوراکی هم میشه فرنی های رنگی دیگر درست کرد.
نوش جان
آموزش پخت فرنی

 

منبع: وبلاگ نیلوفر ۲۷

 

, , , , , , , , , , , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>