آخرین اخبار : 

آموزش پخت لبو و بورانی لبو

 
مواد لازم برای لبو :
چغندر قند : به میزان لازم
شکر : به میزان لازمقالب برای قالب زدن

 

طرز تهیه :

ابتدا چغندرها رو تمیز میشوییم بعد اونها را تکه تکه کرده ( میتونیم درسته هم بپزیم ) بعد پوست گرفته و در قابلمه میریزیم .

سپس مقداری شکر روی چغندرها ریخته و درب قابلمه رو گذاشته و ۳ ساعتی به چغندرها استراحت میدیم تا شکر به خورد چغندرها رفته و چغندرها آب بیندازد .

بعد از اطراف چغندرها آب روی اون میریزم و بعد میزاریم روی حرارت تا جوش بیاد .

بعد از جوش اومدن اونها رو دم میکنیم و میزاریم ۳ ساعتی با حرارت ملایم بپزد .

لبوهای خوشرنگ ما آماده هستن .

 

نکته :

شما میتونین قبل از پخت لبوها رو قالب بزنین یا بعد از پخت .

میتونین اونها رو درسته بپزین .

از آب لبوها بجای رنگ میتونین استفاده کنین مخصوصا در ماست بریزین خیلی خوشرنگ میشه .

 

 

لبوها خیلی قرمز رنگ و خوشگل هستن اما تو عکس نمیدونم چرا سیاه افتادن

طرز پخت لبو

روش پخت لبوی آبپز

دستور تهیه لبوی پخته

روش پختن چغندر لبوی آب پز

دستور تهیه چغندر آبپز

لبوی پخته شده

طرز تهیه لبوی پخته شده

چغندر لبوی پخته

 

 

بورانی لبو :

من از لبوهایی که بعد از قالب زدن اضافه بود استفاده کردم شما میتونین چغندرها رو بدون شکر بپزین و بورانی درست کنین .

به این صورت که لبوهای پخته رو میکسشون میکنین یا رنده و بعد با نعنا خشک یا پونه مخلوط میکنین مقداری هم نمک زده و فلفل هم اضافه میکنین ( من از فلفل سیاه استفاده کردم ) بعد قاشق قاشق ماست رو بهش اضافه میکنین تا جایی که به اندازه دلخواهتون باشه .

به همین سادگی به همین خوشمزگی .

بعضی ها ابتدا سیر رو تفت میدن و بعد لبوها رو توش میریزن و بعد از روی حرارت برداشته و ماست اضافه میکنن که من سیر نریختم .

 

دستور تهیه بورانی ماست و لبو

دستور تهیه بورانی لبو

منبع: nilofarshadab.blogfa.com
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>