آخرین اخبار : 

آموزش پخت مربای به و هویج

مربای هویج :

برای درست کردن این مربا مقدار رو من نمیگم فقط مواد اولیه رو میگم که دیگه خودتون به دستتون میاد روش درست کردنش که اونهم خیلی ساده هست .

هویجهامون رو تمیز میشوریم و بعد رنده درشت میکنیم .

ابتدا هویج و مقداری آب ( آب و هویج یک اندازه باشن ) را میزاریم روی گاز با حرارت ملایم و درب قابلمه رو هم میزاریم تا بپزه و هویج خوب پخته بشه حدود ۳ ساعت .

هر از چند گاهی درب قابلمه را برداشته و هم میزنیم .

در یک ظرف جداگانه شکر و آب را میزاریم تا بپزد و شیره شود که من از قند استفاده کردم که به نظرم مرباش خوشمزه تر شد حالت تافی مانندی به شیره میده .

بعد از تقریبا یک ساعتی که قند و آب جوش زدن یک سفیده تخم مرغ رو توش میندازیم تا کثیفیهای قند رو بگیره و بعد شیره مون رو صاف میکنیم و مقداری گلاب و هل و یک قاشق آب لیمو به شیره اضافه میکنیم و نمیزاریم شیره مون سفت بشه چون میخواهیم با هویجمون هم بپزد .

بعد از ۳ ساعتی که هویج ما پخت و نرم شد شیره را اضافه کرده و حالا بدون در میزاریم تا مربامون بپزه و مقداری زعفران آب کرده هم اضافه میکنیم .

وقتی دیدیم غلظت مربا خوبه مثل ماست شل حرارت رو خاموش میکنیم .

میتونین در آخر یک قاشق آب لیموی دیگر هم اضافه کنین که خیلی خوشمزه میشه .

مربای ما آماده هست .

 

دستور پخت مربای هویج

 

 

 

مربای به :

مربای به هم مثل مربای هویج فقط به ها را خرد میکنیم .

 

دستور پخت مربای به

 

 

نکته :

مقدار شکر باید یک و نیم تا دو برابر به یا هویج باشد .

آب لیمو برای این اضافه میکنیم که مربای ما شکرک نزند .

به این علت به و هویج را در ابتدا در ظرف و دربسته میپزیم چون رنگ قشنگی مربای ما بگیرد.

بهتره که مربامون رو که میخوایم بپزیم در قابلمه مسی یا لعابی یا روی بپزیم که خوشرنگتر و خوشمزه تر میشود .

به این علت مربا رو مثل ماست شل برمیداریم چون با قند پخته شده حالت تافی داره و وقتی سرد بشه خیلی سفت میشه ولی اگر با شکر خواستین بپزین سفت تر بردارین .

 

 

منبع: nilofarshadab.blogfa.com

 

 

 

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>