آخرین اخبار : 

آموزش پخت نان روغنی ( روغن جوش )

مواد لازم :
آب گرم :۱ پیمانه (اندازه ای که انگشت گرما را احساس کنه ولی نسوزه)خمیر مایه : ۲ قاشق مرباخوری

روغن مایع :۲  قاشق غذا خوری

آرد :۳  پیمانه

نمک : خیلی کم

شکر : ۲قاشق سوپ خوری

زعفران آب کرده : کمی

 

 

طرز تهیه:

آب گرم رادر ظرف با یک قاشق شکر مخلوط می کنیم و پودر مایه خمیر را روش می ریزیم و مخلوط می کنیم.

در ظرف را می گذاریم و حدود ۱۰ دقیقه صبر می کنیم تا کاملا پف کند و بالا بیاید. (اگر مایه خمیر عمل نکرد دوباره تکرار کنید یا دمای آب مناسب نبوده یا مایه خمیر سالم نیست!)

در کاسه گودی آرد را الک می کنیم نمک و یک قاشق شکر باقی مانده را با آرد مخلوط می کنیم.

وسط آرد را گود می کنیم زعفران آب کرده روغن مایع و مایه خمیر پف کرده را اضافه می کنیم و ورز می دیم اگر به دست می چسبه کمی آرد اضافه می کنیم خمیر نباید خیلی سفت و خشک بشه.

روی خمیر را می پوشانیم و در جای گرمی یک ساعت استراحت می دیم تا حجم خمیر دو برابر بشه.

بعد خمیر را به گلوله هایی به اندازه نارنگی تقسیم می کنیم و روی سینی آرد پاشی شده می چینیم. روش خیلی کم آرد می پاشیم و کیسه می ندازیم تا ۱۰ دقیقه استراحت کنه.

سپس یکی یکی پهن می کنیم به ضخامت نون تافتون و در روغن داغ سرخ می کنیم. بعد روش پودر قند یا شکر می ریزیم .

 

 

دستور پخت نان روغنی

 

طرز تهیه نان روغنی

منبع: وبلاگ نیلوفر ۲۷

 

, , , , , , , , , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>