آخرین اخبار : 

آموزش پخت نرگسی اسفناج

مواد لازم برای ۳ نفر :

اسفناج : حدود نیم کیلو

تخم مرغ : ۳ عدد

پیاز خردشده : ۱ عدد متوسط

و یا در صورت تمایل، سیر رنده شده: چند حبه

نمک و فلفل : به میزان لازم

 

 

طرز تهیه :

ابتدا پیاز ( یا سیر) را خرد کرده و در روغن سرخ میکنیم .

سپس اسفناجهای خرد شده ( که میتونین قبلش پخته باشین ) را اضافه کرده و تفت میدهیم و نمک و فلفل اضافه کرده میزاریم بپزد .

در آخر تخم مرغها رو دانه دانه در اسفناجها شکسته و میزاریم روی حرارت ملایم تا پخته شوند .

 

 

دستور پخت نرگسی اسفناج

 

طرز پخت نرگسی اسفناج

 

منبع: nilofarshadab.blogfa.com

 

 

 

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>