آخرین اخبار : 

آموزش پخت پن کیک صبحانه

Big smile

پن کیک صبحانه

خواهر من خیلی درنا برگر دوست داره و هر چی دنبال دستور یه پن کیک می گشت که مثل اون بشه پیدا نمی کرد برای همین خودش با در نظر گرفتن موادی که روی بسته نوشته بود انقدر مواد رو کم و زیاد کرد تا به این دستور رسید. و این کیک ها واقعاً طعم درنا برگر رو میده.
آرد یک پیمانه
شیر نصف پیمانه
شکر نصف پیمانه
 تخم مرغ ۱ عدد
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
مواد رو باهم مخلوط می کنیم و هم می زنیم تایکدست شود. کف ماهیتابه ای را با پنبه کمی چرب می کنیم و می گذاریم داغ شود. زیر ماهیتابه را کم کرده با یک قاشق یا ملاقه کوچک مواد را در قسمتی از ماهیتابه می ریزیم و اجازه می دهیم پهن شود. بسته به اندازه قاشقتان دایره ها اندازه اش فرق میکنه ولی حدودا اندازه کف دست میشه. وقتی کامل پهن شد یک قاشق دیگر کنارش به صورتی که باهم تماس نداشته باشند.( نمیدونم منظورم رو درست رسوندم یا نه ولی مثل زمانی که می خوایم کوکو درست کنیم) صبر می کنیم تا زمانی که همه جای هر پن کیک پر از حباب شد آن را بر می گردانیم(حدودا! ۱۵-۲۰ثانیه). پشت آن سریع تر پخته می شود.
۱- به همه پیشنهاد میکنم که این پن کیک رو امتحان کنن. واقعاً خوش مزه است.
۲- و مهمترین مزیتش اینه که خیلی سریع در عرض ۵ دقیقه آماده می شه.
۳-و اگر یکی از اعضای خانواده گرسنه بود و شما چیزی تو بساط نداشتید در یک چشم به هم زدن می تونید این پن کیک ها رو آماده کنید.
۴-برای بچه ها خیلی خوبه. به خصوص بچه هایی که صبحونه نمی خورند.
۵- می تونید روی اون رو مربا یا عسل یا کره بادام زمینی بزنید و یک پن کیک دیگه روش بذارید و به عنوان درنا برگر به فرزندتون بدیدBig smile. تازه این رو خودتون پختید و سالم تره . امیدوارم لذت ببرید.

منبع:  craftscooks.blogfa.com

, , , , , , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>