آخرین اخبار : 

آموزش پخت پیراشکی پیتزا

مواد لازم:
آرد ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
ماست یک لیوان
کره ۵۰گرم
نمک کمی
شکر ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۲ قاشق سوپخوری
دستور تهیه:
ماست و تخم مرغ را مخلوط می کنیم بعد شکر و روغن مایع را می ریزیم کره را اضافه می کنیم بعد آرد را به تدریج اضافه می کنیم تا جائیکه خمیر لطیفی بدست بیاد و بدست نچسبه، نیم ساعت در دمای محیط استراحت بعد گلوله های کوچیک ازش بر میداریم پهن می کنیم به قطر ۲ تا ۳ میل بعد هر چیزی که مایل هستیم لای اون میذاریم مثل پیراشکی می پیچیم در روغن داغ به صورت غوطه ور سرخ می کنیم .من در وسط این پیراشکیها کالباس قارچ یپاز رو سرخ کردم و یک قاشق رب گوجه فرنگی و ادویه زدم و وقتی گذاشتم لای خمیر مقداری پنیر پیتزا هم ریختم و بعد خمیر رو بستم و در روغن داغ سرخ کردم .نوش جان

دستور پخت پیراشکی پیتزا

 

منبع: وبلاگ نیلوفر ۲۷

 

 

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  1. kamran می‌گه:

    آموزش پخت انواع پیتزل هارو بیشتر کنید . مر۳۰ از شما

  2. kamran می‌گه:

    ممنون از پیراشکی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>