آخرین اخبار : 

آموزش پخت کباب ماهی با سماق

مواد لازم :

فیله ماهی شیر : ۵۰۰ گرم ( از هر نوع فیله میتوان استفاده کرد )

پیاز  : ۲ عدد

نمک ، فلفل ، زنجبیل ، پودر سیر ، زعفران ، ریحون : به میزان لازم

فلفل دلمه ای رنگی : از هر کدام یک عدد ( من سبز و قرمز داشتم )

سماق : به میزان لازم

روغن : به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا ماهی ها را به صورت مکعب های بزرگ خرد میکنیم و در یک عدد پیاز خلال شده و فلفل و زنجبیل و پودر سیر و زعفران و ریحون و نمک میخابانیم تا فیله ها مزه دار بشن .

سپس فلفل دلمه ای هایی که داشتیم و یک عدد پیاز دیگر به صورت مکعبی خرد میکنیم و آنها را به ترتیب با ماهی ها در سیخ میکشیم .

روی آنها سماق پاشیده و در روغن سرخ میکنیم .

سپس با همون سیخها تزیین میکنیم .

من این ماهی رو از مجله هنر آشپزی یاد گرفتم .

نکته :

من چون بار اولم بود ماهی میپختم زیاد بلد نبودم اما سیخها رو قشنگ پر کنیم و به هم بچسبونیم خیلی شیک تر میشه .

     

منبع: وبلاگ نیلوفر ۲۷

, , , , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>