آخرین اخبار : 

آموزش پخت کوکوی باگت مرغ و قارچ

مواد لازم :

سیب زمینی پخته و خردشده : ۲ عدد متوسط
سینه مرغ : نصف سینه پخته و خرد شده
فلفل دلمه ای : یکی متوسط خردشده
قارچ : ۵ عدد متوسط خردشده
کالباس یا سوسیس یا کوکتل : به میزان دلخواه خردشده
تخم مرغ : ۳ الی ۴ عدد خام
نان باگت : خرد شده به صورت حلقه ای

طرز تهیه :

تمام مواد بالا رو با هم مخلوط میکنیم ( البته سیب زمینی رو اگر دوست داشتین میتونین خرد کنین و بعد سرخ کنین ) اما من اول پختم بعد خرد کردم که غذا زیاد پرروغن نشه .
بعد ادویه اضافه کرده و بعد تخم مرغها رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم .

بعد نانها رو که حلقه ای بریدیم خمیرهای داخلش رو در میاریم و در روغن گذاشته و از مایع مورد نظر داخلش ریخته و دو طرفش رو سرخ میکنیم .

میتونیم از پنیر هم استفاده کنیم اما این به دلخواه هستش .

بعد از سرخ کردن با سس گوجه فرنگی میل میکنیم .

منبع: وبلاگ نیلوفر ۲۷

, , , , , , , , , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>