آخرین اخبار : 

آموزش پخت کیک سیب زمینی و مرغ و ذرت

مواد لازم :
سیب زمینی : یک و نیم تا ۲ کیلو گرم ( من ۴ عدد سیب زمینی متوسط استفاده کردم )فیله مرغ : ۷۰۰ گرم ( من یک نصفه سینه مرغ بزرگ استفاده کردم )روغن زیتون یا کره : یک دوم پیمانه ( من یک قاشق غذاخوری سر پر کره استفاده کردم )

سیر : یک حبه رنده شده

پیاز : یک عدد نگینی خرد شده

شوید و جعفری : ۲ قاشق سوپخوری ( من ۱ قاشق سوپخوری سبزی معطر استفاده کردم )

جعفری : سه چهارم پیمانه خرد شده ( من از سبزی معطر استفاده کردم )

مایونز : یک دوم پیمانه ( من دو قاشق غذاخوری استفاده کردم )

سس خردل : دو قاشق چایخوری

نمک و فلفل : به میزان لازم

ذرت : کنسرو ذرت ۴۰۰ گرم ( من نصف قوطی کنسرو استفاده کردم )

 

 

طرز تهیه :

سیب زمینی های آبپز و خنک شده را پوست گرفته و با رنده ی ریز رنده میکنیم و کنار میزاریم تا کاملا خنک شود .

فیله یا سینه مرغ را به شکل دلخواه برش داده (مکعبی برش دادم ) با روغن زیتون یا کره ، سیر و پیاز تفت داده و با یک دوم پیمانه آب بپزید و بگذارید کاملا خنک شود .

وقتی خنک شد شوید و جعفری رو بهش اضافه کنید ( من از سبزی معطر تازه استفاده کردم که شامل شوید ، جعفری چند شاخه ، ریحون بنفش و سبز ، پیازچه ، نعنا ، پونه ، مرزه یا تلخون ) در این مرحله در صورت تمایل میتوانید ۳ قاشق سوپخوری خامه به مرغ اضافه کنید ولی مواد باید کاملا خنک باشند .

سرانجام جعفری خردشده ، مایونز ، سس خردل ، نمک و فلفل را به سیب زمینی های خنک شده اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم تا یک دست و خمیری شکل شوند .

یک قالب گرد کمربندی را با یک قاشق روغن زیتون کاملا چرب کرده و کف و دیواره قالب را با دو چهارم از خمیر بپوشانید ، بعد به ترتیب یک لایه ذرت و یک لایه مرغ و همینطور لایه لایه این کار را انجام دهید و هر بار با دست فشرده کرده تا مواد به هم بچسبند ، در انتها روی تمام مواد داخل قالب را با باقی مانده سیب زمینی بپوشانید و با دست خوب فشار دهید تا کاملا به هم بچسبند .

کیک را ۲ ساعت در یخچال قرار داده سپس بریده و سرو کنید .

در صورتی که از قالب کمربندی استفاده نکردید و قالب معمولی در دسترستان بود تمام دیواره و کف قالب را با محافظ غذایی بپوشانید تا بتوانید راحت کیک را از قالب خارج کنید .

 

نکته :

من از ظرفهای در بسته پلاستیکی استفاده کردم و کف اون را پلاستیک فریزر گذاشتم .

این مواد رو میشه مثل سالاد هم درست کرد و استفاده کرد نا گفته نمونه که واقعا خوشمزه هست .

همچنین میتونین با سس گوجه یا سس کچاپ سرو کنین .

 

 

گوشت مرغ که با سبزی مخلوط کردم

کیک مرغ و ذرت

این هم خمیرمون که در ته قالب روی پلاستیک فریزر پخش کردم

دستور پخت کیک سیب زمینی و مرغ و ذرت

این هم لایه اول ذرت که ذرت و مرغ رو به همین صورت لایه لایه میریزیم

طرز تهیه کیک مرغ و ذرت و سیب زمینی

این هم بعد از تمام شدن هست که خمیر رو روی تمام سطح کیک پوشوندیم و پلاستیک رو روی اون کشیدیم و در یخچال میزاریم

آشپزی با مرغ و ذرت

 

 

کیک مرغ طرز تهیه

آموزش تهیه کیک مرغ و ذرت

آموزش تهیه سالاد با گوشت مرغ

سالاد مرغ و ذرت با سبزیجات

 

منبع: وبلاگ نیلوفر ۲۷

, , , , , , , , , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>