آخرین اخبار : 

آموزش پخت کیک قابلمه ای

 

مواد لازم:

آرد : ۴ قاشق غذاخوری
شکر : ۴ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو  : ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ : یک عدد
شیر : ۵ قاشق غذاخوری
روغن مایع : ۳ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری
وانیل : ۱ قاشق چایخوری

 

 

طرز تهیه:


۱. آرد،شکر، بیکینگ پودر ، وانیل و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید.
۲٫ تخم مرغ را به مواد اضافه کرده با چنگال هم بزنید.
۳٫ شیر و روغن را به مواد اضافه کرده هم بزنید تا زمانیکه مواد خوب با هم مخلوط شود.
۴٫ فنجان ها را درون یک قابلمه بچینید و در داخل قابلمه آب بریزید تا حدی که ارتفاع آب تا نصف بلندی فنجانها باشد.
۴- قابلمه را روی شعله اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا آب داخل قابلمه به نقطه جوش برسد( بدون در ) . بعد از اینکه به جوش آمد ، دور در قابلمه را با یک دستمال ( دمکنی ) بپوشانید. شعله اجاق را کم کنید و ۱۵ دقیقه زمان برای پخت زمان دهید.
و سپس از روی حرارت بردارید ، بدون اینکه در قابلمه را بلند کنید، ۱۰ دقیقه به همین حالت کیکها را استراحت دهید.
بعد از ۱۰ دقیقه استراحت میتوانید در قابلمه را برداشته ، و کیکها را از داخل فنجانها در آورید و یا همانطور با فنجان سرو کنید.

 

نکته :

شما میتونین مثل من به جای فنجان از قالب استفاده کنین که من برای این قالب موادم رو ۵ برابر کردم و مدت پختم رو هم از ۱۵ دقیقه به ۳۰ دقیقه افزایش دادم .

 

آموزش پخت کیک قالبی در قابلمه

طرز تهیه کیک بخار پز

دستور پخت کیک بخار پز

آموزش پخت کیک فنجانی پخار پز

منبع: وبلاگ نیلوفر ۲۷
, , , , , , , , , , , ,
  1. maryam می‌گه:

    نیلوفرجون خیلی باحال بود. من بختم همه خوششون اومد! فقط کاش وسطش خالی نبود. مثلا گردو یا کشمش وسطش میشد. ممنون نیلو جون

  2. دوست می‌گه:

    عالی بود و راحت مرسی گلم

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>