آخرین اخبار : 

آموزش پخت کیک

 

کیک استخری

 

 

 

آموزش پخت کیک استخری با روکش ژله

 

 

مواد لازم برای کیک:

کره نرم شده در دمای محیط ۱۵۰ گرم

شکر ۱۵۰ گرم

آرد ۱۵۰ گرم

تخم مرغ ۳ عدد

بکینگ پودر ۲ ق چ

 

 

طرز تهیه:

فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم و قالب را چرب می کنیم. کلیه مواد را باهم مخلوط می کنیم تا نرم شود. مواد را داخل قالب ریخته و به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار می دهیم تا کیک آماده شود. بعد از اینکه کیک آماده شد آن را از قالب خارج کرده و صبر می کنیم تا به اندازه کافی سرد شود. پس از کمی خنک شدن می توانید آن را در فریزر قرار دهید.

 

مواد رویه:

یک بسته ژله آبی

یک لیوان آب داغ

یک لیوان آب سرد

پاستیل های ماهی یا کوسه

 

 

ژله را با یک لیوان آب داغ مخلوط می کنیم تا کامل حل شود. بعد آب سرد را به آن اضافه می کنیم. در همان قالبی که کیک را پخته بودیم به اندازه یک سانت از مواد را می ریزیم و پاستیل ها را به صورت برعکس در آن قرار می دهیم و آن را در یخچال قرار می دهیم تا سرد شود. پس از اینکه کامل بست بقیه مواد را روی آن می ریزیم تا آن هم کامل ببندد. وقتی که ژله ما کامل آماده شد روی سطح کیک را کمی از مواد ژله که هنوز نبسته یا کمی آب پرتقال با قلمو می زنیم و ژله را روی آن برمی گردانیم و مجددا داخل یخچال قرار می دهیم تا آماده شود.

امیدوارم از این دستور استفاده کنید و لذت ببرید.

 

منبع: craftscooks.blogfa.com

 

 

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>