آخرین اخبار : 

طرز تهیه شکلات خانگی

مواد لازم :
شکلات تخته ای ۳۶۰ گرم
شیر عسل ۱ پیمانه
بیسکوییت ویفر ۲ بسته

بیسکوییت پتی بور ۱ بسته

ترافل رنگی و پودر نارگیل

 

 

طرز تهیه :

ابتدا شکلات رو به روش بن ماری آب میکنیم و شیر عسل رو بهش اضافه میکنیم .

بعد از اینکه یه مقدار غلیظ شد ویفرهامون رو که خرد کردیم بهش اضافه میکنیم و هم میزینم .

بعد از روی حرارت برداشته و ته یه ظرف رو پلاستیک یا کاغذ روغنی میزاریم .

بعد یک مقدار از مایع شکلات رو ته ظرف ریخته و صاف میکنیم بعد یک ردیف از بیسکوییتهای پتی بورمون رو میچینیم تا روی تمام شکلات رو بگیره ، دوباره شکلات میریزیم و باز بیسکوییت این کار را ادامه میدهیم تا شکلاتهامون تمام شود و دقت کنید که ردیف آخر شکلات بریزیم .

بعد ظرف را چند ساعتی در یخچال گذاشته و بعد در میاریم و برش میزنیم و به دلخواه در ترافلهای رنگی و پودر نارگیل میغلتانیم .

باز دوباره در یخچال میگذاریم چند ساعتی بماند تا خودشو خوب بگیره و بعد در آورده و میل میکنین .

نوش جان .

دستور ساخت شکلات خانگی

طرز تهیه شکلات در خانه

 

منبع: وبلاگ نیلوفر ۲۷

 

 

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>