آخرین اخبار : 

طرز تهیه نان برنجی کرمانشاهی

نان برنجی کرمانشاهی

مواد لازم:

 

آرد برنج  نیم کیلو
شکر  ۲۰۰ گرم
تخم مرغ  ۱عدد
کره یا روغن کرمانشاهی  ۲۰۰ گرم
گلاب  نصف فنجان قهوه خوری
زعفران آب شده  یک قاشق مرباخوری
خرفه یا سیاه دانه  به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه:

۱- ابتدا آرد برنج را الک می کنیم.

۲- آرد را با روغن مخلوط کرده و کمی آن را ورز می دهیم تا روغن در آرد حل شود.

۳- شکر را در نصف لیوان آب حل کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا بصورت شربت درآید.

۴- بعد از سرد شدن شربت، آن را به آرد اضافه می کنیم.

۵- تخم مرغ را به همراه زعفران و گلاب به مخلوط آرد اضافه می کنیم و خمیر را ورز می دهیم.

۶-
خمیر را مدت ۵ ساعت در جای مناسبی با دمای معتدل قرار می دهیم و روی آن با
پارچه ی تمیزی می پوشانیم. خمیر را نباید در یخچال بگذاریم، ولی در گرما هم
نباشد.

۷- بعد از ۵ ساعت آن را مجددا کمی ورز می دهیم و از خمیر، تکه هایی به صورت گردو درست می کنیم و در کف دستمان کمی پهن می کنیم.

۸- چند دانه خرفه (سیاه دانه) روی شیرینی ها می ریزیم و در سینی فر می چینیم.

۹-
سینی حاوی شیرینی ها را در طبقه ی وسط فری که از قبل روشن کرده ایم و دمای
آن ۱۷۰ درجه است، برای ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت قرار می دهیم.

این شیرینی را می توانید خارج از یخچال و در محل خنکی نگهداری کنید.

 

منبع: shirinipaz.akairan.com

 

 

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>