آخرین اخبار : 

طرز تهیه نان نخودچی

دستور پخت شیرینی نخودچی

مواد لازم:

پودر نرم و الک شده ی نخودچی یک کیلو

پودر قند بسیار نرم نیم کیلو

روغن جامد ۳۰۰ الی ۴۰۰گرم

هل و وانیل به میزان لازم

پودر پسته برای تزیین به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا
پودر قند را با روغن خوب مخلوط کرده و با هم زن برقی خوب بزنید، سپس هل و
وانیل را به آنها اضافه کرده و آرام آرام آرد نخودچی را بیافزایید. اگر
احساس کردید به روغن نیاز است کمی دستتان را با روغن چرب کرده و خمیر را
خوب ورز دهید و دقت کنید که به روغن نیفتد و در صورتی هم که احساس کردید
کمی به روغن افتاده حتما به آن مقداری آرد نخودچی اضافه کنید تا به حد
تعادل برسد. پس از ورز دادن کامل خمیر آن را با وردنه روی سطح صافی  به قطر
یک سانتی متر پهن کرده و قالب بزنید، سپس داخل فر در طبقه وسط قرار داده و
با حرارت ۳۷۵ درجه ی فارینهایت به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار دهید و پس از پخته شدن بگذارید کاملا سرد شده و درون شیرینی خوری بچینید.

نکته: می توانید پس از آماده شدن خمیر آن را به مدت ۷ تا ۸ ساعت داخل کیسه نایلون گذاشته  تا بماند و سپس آن را پهن کرده و درست کنید.

 

 

منبع: seemorgh.com

 

 

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>