آخرین اخبار : 

پیراشکی حلزونی

خمیر پیراشکی با نحوه ی پیچیدنش به شکل حلزون

 

مایه خمیر ۱ ق غشیرولرم ۱ لیوان

آرد حدودا ۳ لیوان ممکنه میزانش بیشتر یا کمتر بشه

شکر ۱ ق غ

نمک ۱ ق چ پر

 

 

ابتدا یک چهارم از شیر رو با شکر و مایه خمیر مخلوط میکنیم و روشو میپوشونیم تا عمل بیاد و حجمش زیاد بشه.

سپس شیر رو تو کاسه میریزیم و مایه خمیر عمل اومده رو بهش اضافه میکنیم و شیر رو هم میزنیم سپس آرد و نمک رو که الک کردیم به تدریج اضافه میکنیم تا یه خمیر یکدست و لطیف به دست بیاد خمیر رو کمی ورز میدیم و نیم ساعت بهش استراحت میدیم.

بعد سطح کار رو آرد پاشی میکنیم و خمیر رو روش میزاریم و روی خمیر هم کمی آرد میپاشیم تا به وردنه نچسبه بعد با وردنه به قطر تقریبا ۱ سانت بازش میکنیم  و برش میزنیم و مواد میانی رو روی خمیر میریزیم و بعد به فرم دلخواه جمعش میکنیم.

وقتی همه ی خمیر ها رو آماده کردیم تو سینی چرب شده میچینیم و میزاریم یه جای نسبتا گرم تا چند ساعت {۵  یا ۶ } بمونن و خمیرها حسابی پف کنن و چند برابر بشن.

سپس روی پیراشکی ها رو زرده ی تخم مرغ میمالیم و روی زرده هم کمی کنجد میپاشیم و میزاریمشون تو فر از قبل گرم شده تا وقتی که پیراشکی ها طلایی بشن.

خمیر بسیار نرم و ترد و خوشمزه ای میشه.

 

برای مواد پیراشکی از قارچ و سوسیس و فلفل دلمه ای و سس قرمز که تفتشون دادم استفاده کردم.

میتونید بسته به ذائقه تون از هر چی که دوست دارید استفاده کنید.

 

آموزش پیچیدن پیراشکی به شکل حلزون

 

دستور پخت پیراشکی حلزونی

 

دستور تهیه خمیر پیراشکی

 

طرز تهیه پیراشکی حلزونی

 

آموزش پخت پیراشکی به شکل حلزون

 

آموزش تهیه خمیر پیراشکی خانگی

 

منبع: sanaz-food.blogfa.com

 

 

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>